In beeld | Training richting hervatting van de competitie

Actie Kudus Berghuis
Actie Kudus Berghuis

Na een korte periode waarin alle Ajacieden genoten van hun vakantie melden de spelers zich deze week weer op sportcomplex de Toekomst. Daarmee werd de voorbereiding op de tweede seizoenshelft hervat.

Tags

  • #MidSeason

Socials

Met de terugkomst van de laatste WK-gangers kon Ajax deze week met een grote groep trainen in aanloop naar de hervatting van de Eredivisie. De herstart van de competitie staat gepland op zondag 8 januari. Dan speelt Ajax een uitduel met NEC.

Overigens was er nog hoog bezoek op de Toekomst: Sjaak Swart. Mr. Ajax werd na afloop van de training nog vriendelijk begroet door verschillende Ajacieden. Dat leverde nog een paar mooie foto's op.

 

Gerelateerde artikelen

Mazraoui 22 Goal 1280

Top 22 Goals | Ajax' mooiste uit 2022

Het kalenderjaar 2022 loopt ten einde. Ajax maakte in de afgelopen twaalf maanden ontzettend veel doelpunten: van de jeugd tot aan Ajax 1 en van Jong Ajax tot aan de Ajax Vrouwen. Daaruit werden de 22 mooiste treffers geselecteerd. Bekijk snel welke op één staat.

Tags

  • #Top22Goals

Socials

Verkoopschema Union 1280

Kaartverkoop Ajax – FC Union Berlin voor seizoenkaarthouders gestart

Ajax speelt donderdag 16 februari 2023 vanaf 18:45 uur de play-off voor de knock-outfase van de UEFA Europa League tegen het Duitse FC Union Berlin in de Johan Cruijff ArenA. Op donderdag 23 februari staat de return in Berlijn op het programma. Kaarten voor het thuisduel zijn voor seizoenkaarthouders met ingang van woensdag 4 januari verkrijgbaar.

Tags

  • #UEL

Socials

Blind Nieuw Borussia 169

In cijfers | Dit waren de prachtige Ajax-jaren van Daley Blind

Daley Blind: wie kent hem niet? Daley Blind, Daley Blind is een echte Ajacied. Geboren in Amsterdam op 9 maart 1990. Linksbenige verdediger, zoon van Danny, maar vooral – zoals de supporters al uit volle borst regelmatig zingen - een pure Ajax-speler. Maar na 333 wedstrijden verlaat de Amsterdammer onze club. Dit was zijn Ajax-periode in feiten en cijfers.

Tags

  • #Blind

Socials