Kaartverkoop Ajax – FC Union Berlin voor seizoenkaarthouders gestart

Verkoopschema Union 1280
Verkoopschema Union 1280

Ajax speelt donderdag 16 februari 2023 vanaf 18:45 uur de play-off voor de knock-outfase van de UEFA Europa League tegen het Duitse FC Union Berlin in de Johan Cruijff ArenA. Op donderdag 23 februari staat de return in Berlijn op het programma. Kaarten voor het thuisduel zijn voor seizoenkaarthouders met ingang van woensdag 4 januari verkrijgbaar.

Tags

  • #UEL

Socials

Verkoopschema
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 4 januari met tien procent korting hun eigen plek afnemen. Deze reservering vervalt na drie dagen. Vanwege het veiligheidsregime is het niet mogelijk om extra kaarten bij te kopen. Door verplichtingen aan de UEFA is het helaas niet mogelijk om voor alle seizoenkaarthouders hun eigen stoel te reserveren. Zij kunnen daarom op maandag 9 januari exclusief uit alle vrije stoelen met tien procent korting een andere plaats kiezen.

AJAX Verkoopschema Template 22 23 Ajax UB FC

Supportersvereniging Ajax
Op dinsdag 10 januari kunnen de leden van Supportersvereniging Ajax hun kaarten bestellen. Per lidmaatschap kunnen zij één kaart kopen. Vanaf woensdag 11 januari zijn de Club Cardhouders aan de beurt, ook zij kunnen één kaart kopen.

Vanwege een Club Cardverplichting zal er voor deze wedstrijd geen vrije verkoop plaatsvinden.

Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 4 januari een setje kaarten bestellen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis. Mindervalide Club Cardhouders kunnen vervolgens vanaf woensdag 11 januari 14:00 uur een setje bestellen.

Kaartverkoop uitduel
Meer informatie over de kaartverkoop van het uitduel zal begin januari bekend worden gemaakt via de officiële Ajax-kanalen.

Gerelateerde artikelen

Allgoals 1280

Van Antony tot Bergwijn: alle goals van Ajax 1 in 2022

Van de eerste in Utrecht van Antony tot de laatste van Steven Bergwijn in Emmen. Ajax scoorde er op los in 2022. Het resulteerde onder meer in het landskampioenschap tegen sc Heerenveen én heel veel juichmomenten. Beleef ze nogmaals.

Tags

  • #AllTheGoals

Socials

Loting UEL 1280

Ajax loot FC Union Berlin in UEFA Europa League

Ajax speelt in de tussenronde van de UEFA Europa League tegen FC Union Berlin. Dat heeft de loting in Nyon maandagmiddag uitgewezen. De Amsterdammers spelen op 16 en 23 februari 2023 tegen de Duitsers.

Tags

  • #UEL

Socials

Stadion 1420

Losse kaartverkoop tweede seizoenshelft

Na het WK wordt de Eredivisie in januari hervat. In de tweede seizoenshelft speelt Ajax thuis tegen onder andere FC Twente, Sparta, RKC en Feyenoord. Op maandag 21 november start de losse kaartverkoop voor de aankomende zeven thuisduels in de Eredivisie.

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials