In beeld | Training in teken van topper

Klaiberblind301
Klaiberblind301

Ajax neemt het zondag in Alkmaar op tegen AZ. Dat is alweer de laatste wedstrijd van Super January: een maand vol met topduels in de Eredivisie en KNVB Beker. De ploeg van Erik ten Hag beleeft tot nu toe een prima maand met vijf overwinningen en één gelijkspel.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Het duel met AZ begint zondag om 16:45 uur in het AFAS Stadion. Zaterdagmiddag trainde de selectie nog één keer in aanloop naar de topper in Alkmaar. Een overwinning zou een prachtige bekroning zijn voor een goede maand.

Op sportcomplex de Toekomst stond een grote groep op het veld. Lassina Traoré maakte vrijdagavond nog minuten met Jong Ajax, om wedstrijdritme op te doen na zijn blessure. Zaterdag trainde hij weer mee met het eerste elftal. Ook Mohammed Kudus stond weer met een big smile op het veld.

Er werd helemaal gelachen toen Sean Klaiber en Sébastien Haller een bal onder een tribune vandaan moesten halen. Een moment dat elke voetballer wel herkent: jezelf in bochten wringen om een verloren bal terug te brengen.

We hebben verder nog wat fraaie plaatjes van de training voor je op een rijtje gezet. Geniet ervan. Onze huisfotograaf heeft weer vakwerk afgeleverd.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumbth

Ten Hag: 'Hebben een hele kleedkamer om uit te putten'

Erik ten Hag is zeer te spreken over het feit dat zijn selectie zich in de breedte sterk heeft ontwikkeld. De coach legt uit dat daar ook bewust op is ingezet. Ajax plukte de laatste tijd meerdere malen de vruchten van de scherpte bij invallers.

Tags

  • #AZAJA
  • #TenHag

Socials

Timber14questions

Risk of Monopoly? | 14 vragen aan Jurriën Timber

In de rubriek 14 Questions leggen we Jurriën Timber veertien vragen en dilemma's voor. Hoe ziet zijn droomvakantie eruit? En kiest hij voor altijd koud douchen of nooit meer de kip van zijn moeder?

Tags

  • #Timber

Socials

Stekelenburg1280

In beeld | Een tennistraining voor de doelmannen

Voor de derde week op rij staat er een midweekse duel op de agenda voor Ajax. Zeven dagen geleden wonnen de Amsterdammers van AZ in de KNVB Beker (0-1), een week eerder werd FC Twente verslagen (1-3). Donderdag volgt voor de koploper van de Eredivisie de wedstrijd in de negentiende speelronde tegen Willem II. In aanloop naar het treffen met de Tilburgers in de Johan Cruijff ArenA trainde de ploeg van Erik ten Hag woensdag op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #AJAWIL

Socials