In beeld | Voorbereiden op laatste Eredivisie-duel van 2023

Header 1920
Header 1920

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2023. De Amsterdammers spelen zondag vanaf 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Onder koude omstandigheden werden de laatste puntjes op de i gezet richting zondag. Vanwege de bruiloft van zijn zoon ontbreekt trainer John van 't Schip tijdens het thuisduel met de Zwollenaren. Zaterdag was de oefenmeester daarom ook niet meer op het trainingsveld.

Met een uitgebreide warming-up, een spelvorm, enkele pass- en trapoefeningen werd de training geopend. Middels diverse partijspellen en een lekkere afwerkvorm werd de koude oefensessie afgesloten. Na afloop maakte de winnende ploeg nog tijd voor een groepsfoto.

Ajax speelt zondag, drie dagen na de 3-1-zege in de UEFA Europa League op AEK Athene, de laatste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Donderdag volgt nog een bekerwedstrijd: op bezoek bij USV Hercules.

Gerelateerde artikelen

231215 Michael Valkanis

Valkanis: 'Blijven het werk doen dat we hebben ingezet'

Michael Valkanis neemt de komende twee wedstrijden de honneurs waar bij Ajax. De assistent-trainer schuift door nu John van ’t Schip volgens afspraak in Australië verblijft om de bruiloft van zijn zoon bij te wonen. "Het is een eer om deze rol voor even te hebben", vertelt Valkanis, die er verder redelijk nuchter onder blijft. "We blijven het werk doen dat we vanaf dag één hebben ingezet."

Tags

  • #Valkenis

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: de laatste voor de winterstop

PEC Zwolle komt zondag op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en wij bereiden je in deze laatste aflevering van Warming Up voor de winterstop voor op dat duel. Ook de wedstrijd in de KNVB Beker tegen USV Hercules komt aan bod.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Kooij 1920

Kooij fluit thuisduel met PEC Zwolle

Joey Kooij is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De laatste competitiewedstrijd van 2023 begint zondag om 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPEC

Socials