In beeld | Voorbereiden op sc Heerenveen-thuis

Header 1280
Header 1280

Ajax heeft vrijdagmiddag de laatste training afgewerkt richting de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Ajacieden spelen zaterdagavond vanaf 18:45 uur tegen de huidige nummer zes van de Eredivisie.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Het zijn drukke weken voor de ploeg van Alfred Schreuder. Na de prachtige overwinning in de UEFA Champions League tegen Rangers FC komt sc Heerenveen zaterdag naar de Johan Cruijff ArenA.

De tegenstander is net als Ajax nog ongeslagen in de competitie en staat met negen punten uit vijf wedstrijden op de zesde plek. De Ajacieden trainden vrijdag in aanloop naar het duel met de Friezen op de Toekomst. Vorig seizoen eindigde Ajax – sc Heerenveen in een 5-0-overwinning waardoor de Amsterdammers zich kroonden tot landskampioen.

Onze fotograaf was aanwezig bij de afsluitende training en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Hein 1280

Better Prepared | Alles wat jij moet weten over Ajax - sc Heerenveen

We praten je in vier minuten helemaal bij over de Eredivisie-wedstrijd Ajax - sc Heerenveen in deze nieuwe aflevering van Better Prepared. Voor welke speler van Ajax is sc Heerenveen bijvoorbeeld zijn meest ideale tegenstander? Daarnaast krijgt onze presentator Hein krijgt een heuse challenge voorgeschoteld.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Edwin Van De Graaf 1280

Van de Graaf scheidsrechter bij Ajax - sc Heerenveen

Edwin van de Graaf is komende zaterdag de arbiter bij de Eredivisie-wedstrijd Ajax - sc Heerenveen. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Freek Vandeursen en Don Frijn. Danny Makkelie is de VAR in Zeist. Het duel in Amsterdam begint om 18:45 uur.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

VD Sar Header 1280

Ajax verlengt contract Edwin van der Sar

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV is voornemens het contract met Edwin van der Sar te verlengen tot en met 30 juni 2025. Dit met inachtneming van de geldende procedure, waardoor de algemeen directeur na de aankomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) door de RvC kan worden herbenoemd voor de nieuwe periode. Deze AVA vindt plaats op 11 november 2022. De huidige termijn van Van der Sar loopt tot en met november 2023.

Tags

  • #VanderSar

Socials