Van de Graaf scheidsrechter bij Ajax - sc Heerenveen

Edwin Van De Graaf 1280
Edwin Van De Graaf 1280

Edwin van de Graaf is komende zaterdag de arbiter bij de Eredivisie-wedstrijd Ajax - sc Heerenveen. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Freek Vandeursen en Don Frijn. Danny Makkelie is de VAR in Zeist. Het duel in Amsterdam begint om 18:45 uur.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Van de Graaf floot Ajax voor het laatst in december 2021. Toen was hij leidsman bij de thuiswedstrijd tegen Willem II. Ajax won dat duel met 5-0. De scheidsrechter kwam vorig seizoen tot zestien wedstrijden in de Eredivisie. Hij trok bij geen enkele wedstrijd op het hoogste niveau een rode kaart.

Ajax treft zaterdag met sc Heerenveen de nummer zes van de competitie. De Friezen haalden negen punten uit vijf duels en incasseerden tot op heden slechts één tegengoal. Ajax is nog foutloos in de Eredivisie en is koploper met vijftien punten na vijf wedstrijden.

Gerelateerde artikelen

Thumb Goed Parels

Officiële trailer | 'AJAX: Parels van Amsterdam'

Ajax heeft een exclusieve documentaire voor Prime Video geproduceerd. Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch zijn het afgelopen seizoen intensief gevolgd. De officiële trailer van 'AJAX: Parels van Amsterdam' is nu te zien.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

KFA Van Der Sar 880

Zuid-Koreaanse bond op bezoek bij Ajax

De KFA (Zuid-Koreaanse voetbalbond) was afgelopen weekend op bezoek bij Ajax. Het was het vervolg van een bezoek van Ajax aan Zuid-Korea in juni. Ajax en de KFA zien kansen om in de toekomst met elkaar samen te gaan werken en gebruikten onder andere de afgelopen dagen voor verdere kennismaking.

Tags

  • #AjaxCoachingAcademy

Socials