In Beeld | Voorbereiding op Dortmund voltooid

2023 08 05 AJAX Training Forbs 1920
2023 08 05 AJAX Training Forbs 1920

Ajax heeft zaterdagmiddag de puntjes op de i gezet voor het oefenduel met Borussia Dortmund. De vriendschappelijke wedstrijd in Duitsland is de generale repetitie voor de spelers van trainer Maurice Steijn. Precies over een week moet de ploeg klaar zijn voor een nieuw Eredivisie-seizoen. Op zaterdagavond 12 augustus is Heracles de eerste opponent.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Onze fotograaf was ter plaatse en zag de nieuwe aanwinsten Carlos Forbs en Diant Ramaj volledig meetrainen met de ploeg.  Na een warming-up volgden er positiespelletjes waarbij de speler met de meeste passes won. De snelste teller was in elk geval Brian Brobbey die - tot hilariteit van velen - flink vooruit liep op het aantal passes.

Goed nieuws kwam er van Amourricho van Axel Dongen. Hij meldde zich voor het begin van de groepstraining. Later ging hij apart verder.

Zondag volgt de laatste oefenwedstrijd. Om vijf uur staat Ajax in Duitsland tegenover Borussia Dortmund. Of we dan de nieuwelingen al in actie zullen zien, weten we pas als de trainer de opstelling communiceert.

Gerelateerde artikelen

Klaassen Dortmund Podcast 880

Ajax Podcast: Warming Up | Blik gericht op Borussia Dortmund

De Ajax Podcast is terug! In ‘Ajax Podcast: Warming Up’ blikken we dit seizoen voor elk weekend vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax. De presentatoren van Ajax Radio praten je helemaal bij over recente ontwikkelingen binnen de club. In de podcast hoor je ook wat je van de komende tegenstander kunt verwachten. Dit keer staat de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund centraal. Ajax besluit de voorbereiding zondag tegen de titelpretendent in de Bundesliga.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Derde Shirt Thumb 1920

In beeld | Fanshop in stijl en sfeer van derde tenue gebracht

Ajax heeft vrijdag zijn nieuwe derde tenue gepresenteerd voor het seizoen 2023/2024. Het tenue verwijst naar de ‘diamanten’ die de Amsterdamse jeugdopleiding de Toekomst heeft voortgebracht. Inmiddels hangen de nieuwe shirts, broekjes, kousen en de pre-match kleding in de verschillende fanshops van Ajax. Ook de Fanshop in de Johan Cruijff ArenA is in de stijl van Ajax’ derde tenue gebracht.

Tags

  • #adidas

Socials

Derdeshirt Thumb 1920

Ajacieden schitteren bij lancering derde tenue

Ajax en adidas lanceerden vrijdagochtend het derde tenue met een speciale video. Hierin speelden onder andere legendes Jari Litmanen en Klaas-Jan Huntelaar een fraaie rol. Ook spelers als Silvano Vos, Mika Godts, Anass Salah-Eddine en speelsters Rosa van Gool en Lily Yohannes zijn terug te vinden in de prachtige video.

Tags

  • #adidas

Socials