Ajax Podcast: Warming Up | Blik gericht op Borussia Dortmund

Klaassen Dortmund Podcast 1920
Klaassen Dortmund Podcast 1920

De Ajax Podcast is terug! In ‘Ajax Podcast: Warming Up’ blikken we dit seizoen voor elk weekend vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax. De presentatoren van Ajax Radio praten je helemaal bij over recente ontwikkelingen binnen de club. In de podcast hoor je ook wat je van de komende tegenstander kunt verwachten. Dit keer staat de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund centraal. Ajax besluit de voorbereiding zondag tegen de titelpretendent in de Bundesliga.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

De Ajax Podcast is dit seizoen, kortom, de ideale warming-up voor ieder speelweekend Met hoogtepunten uit de persconferentie, exclusieve Ajax Media-interviews en een voorbeschouwing op de komende wedstrijd. De perfecte podcast wanneer je onderweg bent naar het stadion, of als je niet kunt wachten voor de wedstrijd op tv begint.

Ask Ajax
Bij de start van een nieuwe podcastserie is er ook een nieuwe rubriek. Onder de noemer 'Ask Ajax' wordt wekelijks een vraag van een luisteraar over Ajax beantwoord. In deze eerste aflevering beantwoordt Kay-Lee de Sanders een vraag over de Ajax Vrouwen.

Heb jij een originele of een prangende Ajax-vraag voor de podcast? Mail deze naar podcast@ajax.nl en wie weet hoor je het antwoord binnenkort.

Deze aflevering is via JUKE en de Ajax-kanalen te beluisteren en via alle andere podcast-apps. Vergeet je niet te abonneren via jouw favoriete platform zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen.

Via JUKE kun je ook de eerdere afleveringen van de Ajax Podcast terugluisteren.

Gerelateerde artikelen

Nigeldejong1280

Ajax Podcast | De bewogen beginjaren bij Ajax van Nigel de Jong

Nigel de Jong brak in 2002 als achttienjarige middenvelder door in Ajax 1. Geboren en getogen Amsterdammer en van kinds af aan Ajax-fan. De inmiddels 36-jarige middenvelder vertelt in de nieuwste Ajax Podcast openhartig over zijn zware jeugdjaren, die uiteindelijk overgaan in een glansrijke periode in het eerste elftal van Ajax.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Litmanenajax

'Abraham' Litmanen in speciale Ajax Podcast: ‘Ajax gaf mij de tijd’

Jari Litmanen is jarig! De Ajax-legende is op zaterdag 20 februari vijftig geworden. Een prachtige mijlpaal in het leven van de Fin. Al denkt hij daar zelf anders over. “Ik voel me meer ‘dertig plus’. Maar goed, de mensen herinneren me aan dat ik vijftig ben geworden”, lacht hij in de nieuwe Ajax Podcast.

Tags

  • #AjaxPodcast
  • #Litmanen

Socials

Podcast 1

Ajax Podcast | Kerstspecial met Kameroense boezemvrienden

Andre Onana noemde hem ooit zijn tweede vader: Eyong Enoh. Als iemand de doelman van advies kan voorzien, is het landgenoot Enoh wel. De huidige co-host van de Ajax Podcast kwam in 2008 als eerste Kameroener ooit bij Ajax terecht. Enoh is trots dat Onana in zijn voetsporen is getreden.

Tags

  • #AjaxPodcast
  • #Onana

Socials