In beeld | Woensdagtraining richting FC Twente-thuis

Taylor19202
Taylor19202

Voor Ajax wacht zondag wedstrijd nummer dertig in de Eredivisie. In de Johan Cruijff ArenA komt FC Twente op bezoek. Voor eigen publiek hopen de Ajacieden goede zaken te kunnen doen in de strijd om de vijfde plaats.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Voor de selectie van John van 't Schip is het zaak om snel de draad op te pikken. Afgelopen weekend verliep de Klassieker met een 6-0-nederlaag uiterst teleurstellend. Met in totaal nog vijf wedstrijden te gaan, probeert Ajax in ieder geval vijfde te worden. Die positie wordt nu bezet door NEC.

Woensdagochtend stonden de Ajacieden op het trainingsveld en onze fotograaf was ook van de partij.

Gerelateerde artikelen

Maduro1920 (3)

Maduro: 'Met dit diploma mag ik op alle niveaus coachen'

Hedwiges Maduro zat maandagavond op de bank bij Jong Ajax om de rol van Dave Vos eenmalig over te nemen. Het coachen van Jong Ajax was een examen voor de huidig assistent-trainer van Ajax 1. "Het is mijn laatste fase in het halen van het hoogste trainersdiploma in Nederland."

Tags

  • #Maduro

Socials

Serdar Gözübüyük Fey 1920

Gözübüyük scheidsrechter bij Ajax - FC Twente

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Het competitieduel met de Tukkers begint zondag om 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Beuker Gamba Osaka

Beuker: 'Japan is een interessante markt'

Ajax en de Japanse club Gamba Osaka gaan een strategische samenwerking aan, met als doel de talentidentificatie en -ontwikkelingsinitiatieven in Japan te bevorderen. Voor Ajax is deze samenwerking een belangrijke kans om het wereldwijde voetbalnetwerk te versterken en jonge talenten in het Japanse voetballandschap te identificeren. "Met het oogpunt op het vinden van talent op alle plekken van de wereld, is Japan een hele interessante markt" aldus Marijn Beuker.

Tags

  • #ACA

Socials