In beeld | Zo stoomt Ajax zich klaar voor de topper tegen AZ

Thumbhaller
Thumbhaller

Op een zonovergoten sportcomplex de Toekomst maakte Ajax zich zaterdagochtend klaar voor het treffen van zondag met AZ. Onze huisfotograaf was erbij en legde het vast.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Omdat het duel met FC Utrecht afgelopen donderdag niet werd gewonnen, speelt Ajax zondag nog niet gegarandeerd een kampioenswedstrijd. 

Daar zal niemand minder gemotiveerd door zijn, zeker omdat er eindelijk weer supporters in de Johan Cruijff ArenA aanwezig zullen zijn. Er mochten onder de seizoenkaarthouders 7500 kaarten worden verdeeld. 

Zodoende ligt er een prachtige zondag in het verschiet. Op de Toekomst bereidden de spelers zich er na een stevige warming-up op voor met een aantal partijspellen. 

Ajax - AZ begint zondagmiddag om 14:30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. 

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Gerelateerde artikelen

Pasveer

Ajax contracteert Remko Pasveer

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Remko Pasveer over de overgang van de doelman naar Amsterdam. Pasveer komt transfervrij over van Vitesse, waar hij een aflopend contract heeft. Hij tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd heeft van twee seizoenen, tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Pasveer2023

Socials

Stekelenburg2021

Highlights AZ - Ajax | Een zeer solide zege

Ajax kwam woensdagavond ondanks acht mutaties in de basiself prima voor de dag tegen AZ. In Alkmaar won het team van Erik ten Hag met 0-1 en werd een ticket voor de laatste acht van de KNVB Beker veiliggesteld. Zaterdag is de loting voor de kwartfinale.

Tags

  • #AZAJA

Socials