In beeld | Zon en regen tijdens laatste training voor AZ

Header Artikel 1280
Header Artikel 1280

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar het competitieduel met AZ. De ploeg van Alfred Schreuder speelt zondag vanaf 16:45 uur in Alkmaar.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Op sportcomplex de Toekomst werden de laatste voorbereidingen getroffen in aanloop naar het duel met de huidige nummer vier van de competitie. Vijf dagen na de uitwedstrijd in Liverpool wacht zondag opnieuw een duel buitenshuis.

De training werd afgewisseld met zonneschijn en regenbuien. Na een warming-up en een reactievorm gingen de Ajacieden verder met een rondo en een positiespel. De oefensessie werd afgesloten met kleine partijen.

De wedstrijd in Alkmaar is het laatste duel van het eerste blok van dit seizoen. Na zondag ligt de competitie even stil vanwege interlandvoetbal. Ajax wil ook de zevende wedstrijd van de Eredivisie winnend afsluiten om zo de perfect score in stand te houden. Tot dusver wonnen de Amsterdammers alle zes de wedstrijden in de competitie.

Onze fotograaf was aanwezig bij de laatste training en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Rewindheader

Rewind Liverpool - Ajax | Minimale nederlaag in Engeland

Ajax ging, ondanks het doelpunt van Mohammed Kudus, in de slotminuten onderuit op bezoek bij Liverpool. Bekijk nog een keer naar de mooiste beelden van het tweede duel in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials

Schreuder Persco AZ 1280

Schreuder blikt vooruit op AZ-uit: 'Het ligt zondag aan ons'

Alfred Schreuder schoof vrijdagmiddag aan voor een persconferentie in de Johan Cruijff ArenA. De trainer keek kort terug op het duel in Liverpool, ging in op de Ajacieden in Oranje en blikte vooruit op de wedstrijd van zondag in Alkmaar. "We hebben de wedstrijd geanalyseerd en moeten het weer op onze eigen manier gaan doen."

Tags

  • #AZAJA

Socials

Remko Pasveer Still 1280

Zo kijkt Remko Pasveer terug op zijn sterke optreden tegen Liverpool

Ajax-doelman Remko Pasveer had dinsdag een drukke avond tegen Liverpool in de UEFA Champions League. De goalie keepte een uitstekende wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat hij twee keer moest 'vissen'. Hij behoedde Ajax met een aantal prachtige reflexen voor nog een extra tegendoelpunt. "Maar je wil graag resultaat zien. Dat ging tot de 89e minuut goed."

Tags

  • #UCL
  • #LIVAJA

Socials