In beeld | Zonnige training richting Go Ahead Eagles-uit

Header 1420
Header 1420

Enkele dagen na het enerverende duel in de achtste finale van de UEFA Champions League in Lissabon met Benfica wacht zondag weer een competitieduel. Ditmaal gaat Ajax op bezoek bij nummer dertien Go Ahead Eagles.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Met een lekker zonnetje over het veld werkte de ploeg van trainer Erik ten Hag de laatste training af richting het duel in Deventer. Na zaterdag in Tilburg en woensdag in Lissabon spelen de Ajacieden voor de derde keer op rij een uitwedstrijd.

Opvallende afwezigen waren Remko Pasveer en Jay Gorter. Beide keepers raakten geblesseerd tijdens de warming-up van Benfica en zijn er zondag niet bij.

Met de afsluitende training is de selectie klaar voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Eerder dit seizoen bleef Ajax in eigen huis steken op 0-0 tegen de ploeg van trainer Kees van Wonderen. Onze fotograaf was natuurlijk aanwezig bij de zaterdagtraining en schoot deze fraaie plaatjes!

Go Ahead Eagles – Ajax begint zondag om 16:45 uur.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Pasveer 880

Pasveer en Gorter geblesseerd

Remko Pasveer en Jay Gorter zijn geblesseerd. De twee A-selectiedoelmannen missen daardoor in elk geval het duel met Go Ahead Eagles. Andre Onana staat daarom onder de lat tegen de Deventenaren. Maarten Stekelenburg is nog herstellende van de operatie aan zijn heup, die hij in oktober onderging.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

JP De Jong 880

Jean-Paul de Jong: 'Mooie herinneringen aan eigen Ajax-tijd'

Jean-Paul de Jong nam twee maanden geleden het stokje over van Dave Vos als trainer van Ajax O18 en heeft het naar zijn zin bij de toptalenten van de jeugdopleiding. De Utrechter is geen onbekende van de club en haalt herinneringen op aan zijn eigen periode in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials