Informatie kaartverkoop groepsfase UEFA Europa League

Hato Kvk EL 1920
Hato Kvk EL 1920

Ajax treft in de groepsfase van de UEFA Europa League Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene, waarbij de Amsterdammers starten met de thuiswedstrijd tegen de Fransen op donderdag 21 september. De kaartverkoop van alle thuisduels uit de groepsfase gaat 6 september van start.

Tags

  • #UEL

Socials

Speelschema thuisduels

  • Donderdag 21 september: Ajax – Olympique Marseille (21:00 uur)
  • Donderdag 9 november: Ajax – Brighton & Hove Albion (18:45 uur)
  • Donderdag 14 december: Ajax – AEK Athene (21:00 uur)

Passe-partouts exclusief voor seizoenkaarthouders
Vanaf woensdag 6 september kunnen seizoenkaarthouders een passe-partout bestellen, welke toegang geeft tot alle thuiswedstrijden in de groepsfase. Het is mogelijk om deze af te nemen t/m zondag 10 september 23:59 uur.

Losse kaarten per duel
Dinsdag 12 september start de losse verkoop van de drie wedstrijden voor seizoenkaarthouders die geen passe-partout hebben afgenomen. Op 13 september kunnen de leden van Supportersvereniging Ajax één kaart per lidmaatschap bestellen, gevolgd door de Club Cardhouders en Ajacieden met een geverifieerd account op 14 september. De verkoop zal zich volgens onderstaand schema vertrekken.

AJAX Verkoopschema Template

*Let op: alleen accounts die vóór vrijdag 1 september 13:00 uur geverifieerd zijn krijgen aankooprecht voor de kaartverkoop voor de groepsfase Europa League. Is jouw account later geverifieerd? Dan kan je helaas geen kaarten bestellen vanwege de hoog-risico wedstrijden.

Gerelateerde artikelen

Berghuis 1920 (1)

Ajax opent groepsfase Europa League met thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille

De UEFA heeft zaterdag het speelschema bekendgemaakt voor de groepsfase van de UEFA Europa League. Ajax opent de poulefase met een thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille. Het duel wordt donderdag 21 september om 21:00 uur gespeeld. De Amsterdammers werden vrijdag bij de loting ook gekoppeld aan Brighton & Hove Albion en AEK Athene.

Tags

  • #UEL

Socials

Rewind Ludo 1920

Rewind | Eerste stap naar groepsfase Europa League

Dankzij een hattrick van Mohammed Kudus en een doelpunt van Brian Brobbey boekte Ajax een 1-4-zege op Ludogorets in de play-offs van de UEFA Europa League. De Amsterdammers hebben daardoor een goede uitgangspositie voor de return in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials