Informatie kaartverkoop Ajax - Bodø/Glimt

Akpom Kvk Bodo 1920
Akpom Kvk Bodo 1920

Ajax speelt donderdag 15 februari 2023 om 21:00 uur de play-off voor de knock-outfase van de UEFA Conference League tegen het Noorse Bodø/Glimt in de Johan Cruijff ArenA. De kaartverkoop voor het thuisduel gaat dinsdag 9 januari van start.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 9 januari 10:00 uur met tien procent korting hun eigen plek afnemen. Deze reservering vervalt na drie dagen. Maandag 15 januari kunnen er per seizoenkaart drie kaarten bijgekocht worden. In geval van meer dan twee seizoenkaarten kunnen er maximaal zes kaarten bijgekocht worden.

Vanaf dinsdag 16 januari kunnen de leden van Supportersvereniging Ajax hun kaarten bestellen. Per lidmaatschap kunnen zij vier kaarten kopen. Op woensdag 17 januari zijn de Club Cardhouders en Ajacieden met een geverifieerd account aan de beurt, ook zij kunnen vier kaarten kopen. 

Verkoopschema Bodo:Glimt

Geverifieerd account 
Nog geen geverifieerd account? Maak er hier gratis snel en eenvoudig een aan.

Mindervaliden 
Mindervalide Club Cardhouders kunnen vanaf woensdag 17 januari een setje kaarten bestellen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis.  

Gerelateerde artikelen

Schip1920 3

Van 't Schip: 'Goede dingen gezien, maar tweede helft liep het een beetje weg'

Ajax sloot zondagmiddag het trainingskamp af met een 2-1-overwinning op Hannover 96. Trainer John van 't Schip en Jorrel Hato keken met gemengde gevoelens terug op de vriendschappelijke wedstrijd in Spanje. "In de eerste helft hebben we goed spel laten zien en waren we dominant, maar in de tweede helft zakte dat weg."

Tags

  • #MidSeason
  • #AJAHAN

Socials

HL1920

Highlights Ajax – Hannover 96 l Oefenzege in Spanje

Ajax heeft het trainingskamp in Zuid-Spanje zondag afgesloten met een oefenzege op Hannover 96. Het werd in het Estadio Antonio Barbadillo 2-1 voor de Ajacieden, die trefzeker waren via Brian Brobbey en Steven Bergwijn. De eindstand was al bij rust bepaald.

Tags

  • #MidSeason
  • #AJAHAN

Socials