Kaartverkoop Eredivisie Cup Ajax Vrouwen gestart

PSV Vrouwen Kvk 1280
PSV Vrouwen Kvk 1280

De Ajax Vrouwen spelen in de halve finale van de Eredivisie Cup tegen PSV. Het thuisduel met de Eindhovenaren wordt gespeeld op zondag 14 mei 2023 om 14:30 uur. De kaartverkoop is woensdag om 12:00 uur gestart.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Met het veroveren van het landskampioenschap in de Azerion Vrouwen Eredivisie tegen PEC Zwolle zit het seizoen voor de ploeg van Suzanne Bakker er nog niet op. In een tweeluik met PSV wordt gestreden om een plek in de finale van de Eredivisie Cup op maandag 29 mei.

Thuisduel Ajax Vrouwen op 14 mei
De Amsterdammers spelen op zondag 14 mei de eerste halve finale op sportcomplex de Toekomst. Acht dagen later, op maandagavond 22 mei om 19:00 uur, volgt de return in Eindhoven. Kaarten voor het thuisduel kosten € 2,50 voor fans tot dertien jaar, vanaf dertien jaar kost een ticket € 7. Per persoon kun je tien tickets kopen en kaarten zijn alleen te verkrijgen via de online ticketshop. Er is geen kassaverkoop.

Rondom de wedstrijd tegen PSV kunnen de fans op de foto met de kampioensschaal en zijn er voor de jongste fans ABN AMRO FunGames.

Via onderstaande button kun je nu kaarten kopen.

Bestel hier
AJAX Vrouwen Kaartverkoop PSV 1080X1080

Gerelateerde artikelen

Gool1280

Highlights PEC Zwolle - Ajax Vrouwen | Glansrijk naar de titel

De Ajax Vrouwen hebben op niet misverstane wijze de titel in de Azerion Vrouwen Eredivisie veroverd. De ploeg van Suzanne Bakker wist dat een overwinning in de slotronde genoeg was voor het kampioenschap en slaagde glansrijk in die opdracht. PEC Zwolle werd met liefst 1-6 verslagen, waarna het feest los kon barsten. Voor de derde keer in de historie en voor de eerste keer in vijf jaar zijn de Ajax Vrouwen weer landskampioen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb Spitse 880

'Het was een lang seizoen, maar nu kampioen'

De Ajax Vrouwen waren vol vertrouwen op een goede afloop en vol trots na de 1-6-zege op PEC Zwolle en de titel! Na afloop glunderenden de Ajacieden van oor tot oor. 'Dit is voor iedereen hartstikke mooi', aldus de aanvoerder Sherida Spitse. 'Voor deze prijs ben ik naar Ajax gekomen.'

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Titel 3 880

❌❌❌ | Ajax Vrouwen pakken derde kampioenschap in historie

De drie Amsterdamse kruizen staan sinds zondag gelijk aan het aantal kampioenschappen van de Ajax Vrouwen. Dankzij de overtuigende 1-6-zege op PEC Zwolle zijn de Amsterdammers de beste vrouwenvoetbalploeg van Nederland, voor de derde keer in de clubhistorie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials