Ajax oefent tegen Borussia Dortmund

Klaassen 1920
Klaassen 1920

Ajax speelt op zondag 6 augustus een oefenduel met Borussia Dortmund. Het treffen met de Duitsers is onderdeel van de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. De wedstrijd in Duitsland begint om 17:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

In een eerder bericht werd bekend dat de selectie van Ajax op donderdag 29 juni start met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarin stond vermeld dat Ajax op 6 augustus afreist naar Duitsland, om tegen een nog aan te kondigen Bundesliga-club te oefenen. Dat is Borussia Dortmund.

Meer informatie over eventuele kaartverkoop van de oefenwedstrijden volgt. Houd hiervoor de officiƫle kanalen van de club in de gaten.

Gerelateerde artikelen

Tadic1920

Oefenprogramma krijgt vorm, Open Dag op 8 augustus

De voorbereiding van Ajax krijgt vorm. Nadat eerder al het trainingskamp op de adidas World of Sports-campus werd aangekondigd, zijn nu ook enkele oefenwedstrijden en de datum van de Ajax Open Dag bekend.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Tahirovic1920

Ajax en AS Roma bereiken akkoord over Tahirović

Ajax en AS Roma hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Benjamin Tahirović naar Ajax. Tahirović werd op 3 maart 2003 geboren in Spånga, Zweden. Hij begon zijn professionele carrière bij het Zweedse Vasalunds IF, voordat hij in 2021 bij Roma kwam en is sinds maart van dit jaar international voor Bosnië en Herzegovina.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Maduroheader

Hedwiges Maduro in technische staf Ajax

Ajax, Almere City FC en Hedwiges Maduro hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de assistent-trainer naar Ajax. Maduro tekent een contract met een looptijd van drie seizoenen, van 1 juli 2023 tot en met 30 juni 2026. Met het contracteren van de voormalig Ajax-speler zijn de technische functies van de A-selectie voor het seizoen 2023/2024 geheel ingevuld.

Tags

  • #Maduro

Socials