Oefenprogramma krijgt vorm, Open Dag op 8 augustus

Tadic1920
Tadic1920

De voorbereiding van Ajax krijgt vorm. Nadat eerder al het trainingskamp op de adidas World of Sports-campus werd aangekondigd, zijn nu ook enkele oefenwedstrijden en de datum van de Ajax Open Dag bekend.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Start voorbereiding
De selectie van Ajax begint op donderdag 29 juni met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste dagen staan in het teken van medische en conditionele testen, daarna beginnen de eerste trainingen. Naar verwachting sluiten de internationals twee weken daarna aan.

Internationale oefencampagne
Op 18 juli speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, waarvoor momenteel nog gesprekken lopen om die in Nederland bij een amateurclub te organiseren. Op 22 juli speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht in Brussel. Van 24 tot en met 29 juli vindt het trainingskamp plaats op de adidas World of Sports in Duitsland. Het trainingskamp wordt op 29 juli afgesloten met een oefenwedstrijd bij Bundesliga-club FC Augsburg.

Ook op 6 augustus reist de selectie af naar Duitsland, dan om tegen een nog aan te kondigen Bundesliga-club te oefenen. Meer informatie over eventuele kaartverkoop van de (internationale) oefenwedstrijden volgt binnenkort. Houd hiervoor de officiƫle kanalen van de club in de gaten.

Open Dag / Open Training
Op 8 augustus vindt de Ajax Open Dag plaats. Centraal in de Open Dag staat de presentatie van de selectie en een open training in de Johan Cruijff ArenA. Meer informatie over de Open Dag, alsmede over de (gratis) kaartverkoop voor de Open Training in het stadion volgt eind juni.

Gerelateerde artikelen

Steijnmislintat1920

Achter de schermen | De eerste dag voor Maurice Steijn

Het was een belangrijke dag voor Maurice Steijn en Ajax. De coach werd officieel gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van de recordkampioen van Nederland. We volgden hem de hele dag; van de eerste handtekeningen tot de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #Steijn

Socials

TK Adidas 1280

Ajax in zomer op trainingskamp naar Duitsland

Ajax bereidt zich in Duitsland voor op het seizoen 2023/2024. Van maandag 24 t/m zaterdag 29 juli 2023 is de gehele Ajax-selectie te gast in Herzogenaurach op de adidas World of Sports campus.

Tags

  • #adidas
  • #PreSeason

Socials

Vollearena1920

Seizoenkaarten uitverkocht, interesselijst geopend

De afgelopen periode hebben ruim 42.000 Ajacieden hun seizoenkaarten verlengd. Dat maakt ons als club erg trots. Het betekent wel dat er voor aankomend seizoen geen nieuwe seizoenkaarten worden verkocht.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials