Informatie over Ajax Droomdagen en openbare training

Microsoftteams Image (1)
Microsoftteams Image (1)

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is al een tijdje begonnen. De internationals zijn terug en de selectie bereidt zich voor op de start van een nieuw seizoen onder leiding van Alfred Schreuder. Informatie over aanstaande activiteiten voor de fans is hier te vinden.

Tags

  • #Droomdagen

Socials

Ajax Droomdagen 
Na een succesvolle eerste editie organiseert Ajax op 2 en 3 augustus wederom de Ajax Droomdagen. Tijdens de Ajax Droomdagen doorlopen kinderen de loopbaan van een Ajax-speler; van deelname aan de jeugdopleiding, het tekenen van je Ajax-contract, het debuteren voor Ajax 1 én scoren in de Johan Cruijff ArenA.

Kaarten voor de Ajax Droomdagen zijn vanaf maandag 18 juli 14:00 uur kosteloos te bestellen.

Kaarten Ajax Droomdagen

Openbare Training 
Tijdens het trainingskamp in De Lutte was het dit seizoen voor het eerst mogelijk om een openbare training bij te wonen. In de resterende voorbereiding is het om diverse redenen helaas niet mogelijk een openbare training te organiseren. Tijdens de eerste weken van het seizoen is er wel weer een openbare training in Amsterdam. Deze training zal vrij toegankelijk zijn voor Ajacieden. Houd de website van Ajax in de gaten voor de laatste informatie.

Open Dag 
Tot onze spijt is het niet haalbaar gebleken om een Ajax-waardige Open Dag te kunnen organiseren. Wij zullen ons uiterste best doen om volgend seizoen de traditionele Open Dag wel weer te kunnen organiseren. De bovenstaande evenementen zullen wel plaatsvinden en hiervoor nodigen wij alle Ajacieden natuurlijk van harte uit. 

Gerelateerde artikelen

210808 Droomdagen Md

Special | Dit waren de Ajax Droomdagen

Tijdens de Ajax Droomdagen beleven kinderen de loopbaan van een Ajax-speler; van deelname aan de jeugdopleiding tot debuteren voor Ajax 1 én scoren in de Johan Cruijff ArenA. Verder kunnen de kinderen tijdens de 45 minuten durende tour ook op de foto met de spelersbus en komen ze op de mooiste plekken van het stadion.

Tags

  • #Droomdagen

Socials

Azerion Header 880

Ajax Esports en Azerion verlengen samenwerking

Azerion en Ajax hebben een nieuwe overeenkomst ondertekend. Azerion is reeds partner van Ajax Esports, deze samenwerking is verlengd tot 2024. In Azerion heeft Ajax sinds 2019 een gerenommeerde partner in de wereld van gaming. Naast dat Azerion en Ajax elkaar versterken in het nastreven van hun ambities, zet Azerion de hospitality-rechten bij Ajax in voor relatiedoeleinden.

Tags

  • #Azerion

Socials

Kenny Tete Toekomst 1280

Team van Toen | Kenny Tete: 'Ajax heeft mij als man gemaakt'

Kenny Tete parkeert zijn auto bij de Toekomst en begint direct foto’s te maken met zijn smartphone van het logo op het hoofdgebouw. Het is zomer, de zon schijnt fel op de witte buitenkant van het pand. "Ik ben hier sinds mijn vertrek niet meer geweest, er is wel het één en ander veranderd, zie ik. Het is leuk om hier weer terug te zijn." Met een brede glimlach op zijn gezicht geeft hij zijn ogen de kost. Ondertussen wandelt hij richting de hoofdtribune naast veld 1. Tijd om te kletsen over zijn eigen tijd bij Ajax.

Tags

  • #TeamvanToen
  • #Tete

Socials