Ajax Esports en Azerion verlengen samenwerking

Azerion Header 1420
Azerion Header 1420

Azerion en Ajax hebben een nieuwe overeenkomst ondertekend. Azerion is reeds partner van Ajax Esports, deze samenwerking is verlengd tot 2024. In Azerion heeft Ajax sinds 2019 een gerenommeerde partner in de wereld van gaming. Naast dat Azerion en Ajax elkaar versterken in het nastreven van hun ambities, zet Azerion de hospitality-rechten bij Ajax in voor relatiedoeleinden.

Tags

  • #Azerion

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "Azerion en Ajax Esports zijn allebei succesvol in gaming, en hebben elkaar op dat vlak versterkt. Azerion is net als wij enorm gegroeid, en onze ambities blijven onverminderd hoog. We kijken dan ook met veel plezier naar onze gezamenlijke toekomst."

Atilla Aytekin, co-CEO van Azerion: "We willen fans & gamers inspireren. Ajax Esports is een krachtig platform om dit naar buiten te brengen. Daarnaast zit ambitie, groei en durf in ons DNA, iets wat we ook vinden bij Ajax. We hebben onze samenwerking dan ook met veel vertrouwen verlengd."

Gerelateerde artikelen

Esportsgoal

Ajax Esports en Goal lanceren samen exclusieve FIFA-content

In aanloop naar de officiële release van de nieuwe FIFA21 kondigen Ajax Esports en Goal aan samen te gaan werken omtrent content rond de voetbalgame. Beide gaan werken aan een serie van tutorials gericht op ontwikkelen van FIFA-talent wereldwijd. De fans kunnen snel de nieuwe tutorials verwachten.

Tags

  • #Goal
  • #Esports

Socials

Subwayverlenging

Ajax Esports en Subway Nederland verlengen samenwerking

Ajax Esports en Subway Nederland hebben hun samenwerking verlengd. Subway Nederland is sinds 2018 partner van Ajax Esports en organiseert samen met Ajax masterclasses waarin FIFA-spelers professionele coaching en FIFA-tips krijgen van esporter Dani Hagebeuk.

Tags

  • #Esports

Socials