Informatie verlenging seizoenkaart

Timber
Timber

Het competitieprogramma is bekend en we kijken vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen. Een seizoen waarbij we verwachten weer vaker en meer fans te kunnen verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA. Met dit positieve nieuws in het achterhoofd start dinsdag 15 juni de seizoenkaartverlenging voor seizoen 2021/2022.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Verlengen
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 15 juni 10.00 uur tot en met 18 juli hun seizoenkaart verlengen in de Ticketshop. Ook dit jaar wordt de prijs van de seizoenkaarten niet verhoogd, en blijven de 10% korting in de fanshop en voorrang bij kaartverkoop van kracht. Seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 15 juni persoonlijk bericht over het verlengen van hun kaart(en).

Compensatie
Uiteraard verheugen en bereiden we ons voor op thuisduels in een volle Johan Cruijff ArenA. Door de nog geldende corona-maatregelen van de overheid, bestaat de kans dat er enkele duels met beperkt of zonder publiek worden gespeeld. Is dit het geval, dan kunnen seizoenkaarthouders compensatie vragen voor elke gemiste wedstrijd.

Verplaatsing en nieuwe seizoenkaarten
Het is voor seizoenkaarthouders vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra seizoenkaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 18 juli verlengen. Daarna gaan eventueel de niet-verlengde plaatsen de verkoop in. Wil je bericht ontvangen als dit gebeurt? Laat dan hier je interesse achter. De spelers en staf kijken enorm uit naar een vol stadion, zodat sportieve successen samen met seizoenkaarthouders in de Johan Cruijff ArenA beleefd en gevierd kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Kleedkamerklaassenth

Ajax kijkt vooruit: 'Je leeft voor de supporters'

"Je leeft voor de supporters", sprak Edwin van der Sar tijdens Ajax kijkt vooruit; het evenement voor seizoenkaarthouders dat maandagavond online en live werd uitgezonden en massaal werd bekeken. Tijdens Ajax kijkt vooruit nam presentator Humberto Tan de kijkers ruim een uur mee langs de velden en burelen van Ajax.

Tags

  • #AjaxKijktVooruit

Socials

Tagliafico1280

Compensatie seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van Ajax krijgen dinsdag 6 april persoonlijk bericht over hun huidige seizoenkaart. Zoals in het begin van het seizoen aangekondigd, heeft iedereen recht op compensatie van wedstrijden die niet bezocht konden worden als gevolg van COVID-19.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

INTERVIEW VD SAR SITE

Seizoensterugblik | Van der Sar: 'Ik geef een 7,5'

Edwin van der Sar blikt terug op een bewogen seizoen voor Ajax. De algemeen directeur zag de ploeg van Erik ten Hag na de winterstop de macht grijpen in de Eredivisie. De goede vorm uit die periode bleek de opmaat naar de 35e landstitel én de bekerwinst. Toch had het volgens Van der Sar nog mooier gekund, zeker als de hoogtepunten van het seizoen met de supporters hadden kunnen worden gedeeld.

Tags

  • #VanderSar

Socials