Inschrijving Cruyff Legacy 14K run geopend

14K Run 1280
14K Run 1280

Johan Cruijff zei: 'Als je iets voor een ander kan doen, dan moet je dat doen'. Hoe waardevol is het om deze gedachte te koppelen aan een persoonlijke topprestatie? Doe dan op 2 april 2023 mee aan de Cruyff Legacy 14K run. De inschrijving is per 21 oktober geopend en kan via de rode button onder aan het bericht.

Tags

  • #Cruijff

Socials

Je kunt zelf kiezen of je vijf kilometer of veertien kilometer door onze hoofdstad wil lopen. De start is naast de Johan Cruijff ArenA, de finish in het stadion zelf. Als je meedoet haal je geld op voor de Johan Cruijff Foundation. Zij laten kinderen en jongeren sporten voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Ajax ondersteunt de Cruyff Foundation bij het organiseren van dit evenement en het verwezenlijken van de missie: mensen in beweging laten komen. Samen wordt het belang van bewegen onder de aandacht gebracht, want juist nu is beweging belangrijker dan ooit.

Welke run je ook doet; onderweg kom je langs hoogtepunten gerelateerd aan Johan Cruijff. De start van de 14K run is op het symbolische tijdstip van 14:14 uur. Meer informatie over het ophalen van geld voor de Johan Cruijff Foundation vind je hier.

Schrijf je in en profiteer tot en met 14 december 2022 van de Early Bird korting bij het inschrijven.

Doe mee!

Gerelateerde artikelen

CL14K 1280 2022 04 24 Cruyff Legacy 14K Run 0038 (1)

Succesvolle Cruyff Legacy 14K levert prachtig bedrag op

Ruim drieduizend deelnemers kwamen zondag, daags voor de 75e geboortedag van Johan Cruijff, in actie tijdens de Cruyff Legacy 14K. De Johan Cruyff Foundation en de Ajax Foundation werkten bij het loopevenement hecht samen om geld op te halen om zo de ontwikkeling van kinderen door sport en spel te stimuleren. Uiteindelijk werd maar liefst €385.014 bijeen gelopen!

Tags

  • #Cruijff

Socials

14Krun1280

Cruyff Legacy 14K | Jeugdopleiding werkt zich in het zweet

Veertien kilometer rennen, rondjes hardlopen om de Johan Cruijff ArenA of een obstacle run op sportcomplex de Toekomst; de jeugdopleiding van Ajax werkte zich maandagmiddag in het zweet voor Cruyff Legacy 14K. Het leverde vermoeide, maar voldane jeugdspelers op.

Tags

  • #Cruijff
  • #AjaxJeugd

Socials

Cruijff Foundation Thumbnail 1280

Ajax-iconen aanwezig bij Cruyff Legacy Summit: 'Merk veel liefde en respect'

Verschillende Ajax-iconen zoals Frank Rijkaard en Ronald Koeman kwamen in september op de Cruyff Legacy Summit af in de Johan Cruijff ArenA en op de Toekomst. Koning Willem-Alexander opende het evenement dat in het teken stond van het maatschappelijke gedachtegoed van de Johan Cruijff Foundation en Cruyff Institute. Bij de summit werd vol liefde gesproken over het Ajax-icoon. Hij zou dit jaar 75 zijn geworden. "Zijn foundation creëert ruimte voor kinderen om te spelen en groeien."

Tags

  • #Cruijff

Socials