Internationals sluiten aan: 'Op vakantie begon het alweer te kriebelen'

De selectie is weer compleet. Woensdag meldden de internationals van Ajax zich op sportcomplex de Toekomst waardoor iedereen weer terug is in Amsterdam. Na de begroetingen stonden er enkele metingen en testen op het programma voor de teruggekeerde Ajacieden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Header 880

In beeld | Internationals terug in Amsterdam

De Ajacieden die na het Eredivisie-seizoen interlands speelden, meldden zich woensdag weer op de Toekomst. De vakantie zat erop en hun eerste dag stond in het teken van verschillende testen en metingen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Haller T 880

Ajax en Borussia Dortmund bereiken akkoord over Sébastien Haller

Ajax en Borussia Dortmund hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Sébastien Haller. De spits stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt van de Duitse club een transfersom van 31 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen naar 34,5 miljoen.

Tags

  • #Haller

Socials

5 880 Antony 2021 12 02 Ajax Willem II 0442 (1)

Goal of the Season | Wat is volgens jou het mooiste doelpunt van 2021/2022?

Het seizoen 2021/2022 werd gekleurd door vele fraaie Ajax-goals. Zowel in de Johan Cruijff ArenA als op sportcomplex de Toekomst én zelfs op talloze velden in Europa en daarbuiten sloegen veel Ajacieden oogstrelend mooi toe. Maar wat is volgens jou de allermooiste Ajax-goal uit het afgelopen voetbaljaar? Bepaal jouw keuze en stem mee! Goal of the Season is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheSeason

Socials