Jamie Altelaar versterkt Ajax Vrouwen

Altelaarthumb
Altelaarthumb

Ajax Vrouwen heeft overeenstemming bereikt met Jamie Altelaar. De 22-jarige verdediger komt over van sc Heerenveen Vrouwen en tekent in Amsterdam een contract dat loopt van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2022.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Altelaar

Socials

Jamie Altelaar (Amsterdam, 6 april 1999) begon haar carrière bij CTO Amsterdam en speelde vervolgens voor VV Alkmaar, FC Twente en het Duitse BC Kloppenburg. Dit seizoen komt de tweevoudig jeugdinternational dus uit voor sc Heerenveen Vrouwen.

"Ik droomde er als klein meisje al van om bij Ajax te mogen spelen", vertelde een dolblije Altelaar na de ondertekening. "Ik kan niet wachten tot ik mijn eerste wedstrijd kan spelen."

Ook manager Ajax Vrouwen Daphne Koster is in haar nopjes met de transfer. "We zijn heel blij met de komst van Jamie naar Ajax Vrouwen. Ze is een linksback die zeer sterk aan de bal is en daarnaast past ze met haar aanvallende denkwijze heel goed bij de visie van Ajax."

Gerelateerde artikelen

Bighelaar1

Vreugde bij Van den Bighelaar: 'Nu tijd voor feest'

Marjolijn van den Bighelaar en assistent-trainer Erwin Tump toonden zich content na de gewonnen finale van de Eredivisie Cup. De Ajax Vrouwen veroverden de eerste prijs van het seizoen door een 3-2-zege op titelhouder FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Groep

Highlights Ajax Vrouwen - FC Twente | Eerste prijs is binnen!

De Ajax Vrouwen hebben FC Twente onttroond als winnaar van de Eredivisie Cup. De Ajacieden wonnen de finale zondag met 3-2 van datzelfde Twente. Captain Marjolijn van den Bighelaar was met twee goals van zeer grote waarde. Nikita Tromp opende vroeg in de wedstrijd de score.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Sandersjuist

De Sanders verlengt contract bij Ajax Vrouwen met twee jaar

Kay-lee de Sanders blijft in navolging van Lize Kop ook de komende twee jaar actief voor de Ajax Vrouwen. De centrale verdediger heeft met de Amsterdamse club overeenstemming bereikt over de verlenging van haar aflopende contract. De Sanders ligt nu vast tot medio 2023.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials