Jetten: 'We zijn echt een hecht team geworden'

Voorjaarskampioen Ajax O18 speelt zaterdag de kampioenswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Inzet is een ticket voor de voorrondes van de UEFA Youth League. Het duel is open voor publiek en dat kan de ploeg van Frank Peereboom goed gebruiken. "Wat ik heb begrepen komen er een hoop supporters, dus dat is waanzinnig”, stelt de trainer. Ook Lucas Jetten blikt uitgebreid vooruit.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

O18 1920 Vink

Programma jeugd | Kampioensduel voor O18, mini-Klassieker voor O17

Er staan zaterdag belangrijke duels op het programma voor de Ajax-jeugd. De talenten van de O18 spelen op sportcomplex de Toekomst een allesbeslissend duel tegen AZ. Bij winst zijn de Ajacieden landskampioen, de wedstrijd is live te volgen op verschillende Ajax-kanalen.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

O18 HL Klassieker

Highlights Feyenoord O18 – Ajax O18 | Ajacieden op pole position

Ajax O18 heeft zich vrijdagavond tot officieuze voorjaarskampioen gekroond. De ploeg van Frank Peereboom won met 1-3 bij nummer twee Feyenoord en is met nog een duel te spelen, drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo nagenoeg zeker van de titel. De trainer van Ajax O18 en uitblinker Jan Faberski verschenen na afloop van de wedstrijd voor de camera.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Appiah Feyenoord

Ajax O18 officieel voorjaarskampioen

Ajax O18 is dinsdagavond zonder zelf in actie te komen officieel voorjaarskampioen geworden. Dankzij de nederlaag van Feyenoord O18 bij Vitesse zijn de Ajacieden met nog een wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen.

Tags

  • #AjaxO18

Socials