Ajax O18 officieel voorjaarskampioen

Appiah Feyenoord
Appiah Feyenoord

Ajax O18 is dinsdagavond zonder zelf in actie te komen officieel voorjaarskampioen geworden. Dankzij de nederlaag van Feyenoord O18 bij Vitesse zijn de Ajacieden met nog een wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

De ploeg van Frank Peereboom zette vrijdag een reuzenstap naar de titel in de competitie op bezoek bij Feyenoord. Dankzij goals van Don-Angelo Konadu (2) en Jan Faberski kroonden de Ajacieden zich met een 1-3-zege tot officieuze voorjaarskampioen.

Met nog een duel te gaan, zaterdag in eigen huis tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht, is Ajax O18 niet meer in te halen door de Rotterdammers. De Ajacieden spelen tegen AZ, kampioen van de najaarscompetitie, om de landelijke titel. Naast het kampioenschap staat er ook de deelname aan de UEFA Youth League op het spel.

Gerelateerde artikelen

O18 HL Klassieker

Highlights Feyenoord O18 – Ajax O18 | Ajacieden op pole position

Ajax O18 heeft zich vrijdagavond tot officieuze voorjaarskampioen gekroond. De ploeg van Frank Peereboom won met 1-3 bij nummer twee Feyenoord en is met nog een duel te spelen, drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo nagenoeg zeker van de titel. De trainer van Ajax O18 en uitblinker Jan Faberski verschenen na afloop van de wedstrijd voor de camera.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Headero18 1920

Verslag | Ajax O18 zet reuzenstap richting voorjaarstitel

Ajax O18 is officieus voorjaarskampioen. Het hoogste Amsterdamse jeugdelftal won vrijdagavond in Rotterdam de belangrijke mini-Klassieker tegen nummer twee Feyenoord met 1-3. Aangezien het doelsaldo van de ploeg van Frank Peereboom vele malen beter is dan dat van de Rotterdammers, kan koploper Ajax O18 praktisch niet meer ingehaald worden op de ranglijst.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Alders Header Toekomst

O18-uitblinker Alders over apotheose: 'Details moeten kloppen'

Gerald Alders laat zich de laatste tijd op én naast het veld gelden bij Ajax O18. Met de multifunctionele Ajacied bespreken we zijn ontwikkeling en kijken we vooruit naar de apotheose in de titelstrijd tegen Feyenoord. "Ik ben nu de jongen die ik, toen ik hier begon in 2014, wilde zijn."

Tags

  • #Alders
  • #AjaxO18

Socials