Jong Ajax klopt Telstar op de Toekomst

2JR9499
2JR9499

Jong Ajax heeft zijn 1e zege van de voorbereiding te pakken. Op sportcomplex de Toekomst werd Telstar woensdagmiddag met 2-0 verslagen. Quinten Timber en Max de Waal toonden zich trefzeker voor de formatie van trainer Mitchell van der Gaag.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Het was voor Jong Ajax het 2e duel van deze voorbereiding. Afgelopen weekend gingen de beloften met 2-0 onderuit bij Almere City FC.

HIGHLIGHTS 🎥 ⤵️

FOTO'S 📸 ⤵️

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Jong Ajax

Jong Ajax verliest oefenduel in Almere

Jong Ajax heeft zaterdag de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. Op bezoek bij Almere City FC ging de ploeg met 2-0 onderuit. Trainer Mitchell van der Gaag keek na afloop niet zozeer naar het resultaat, maar vooral naar het werk dat zijn ploeg nog te verzetten heeft.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Sontje

Highlights Almere City - Jong Ajax

Na bijna 5 maanden kwam er voor het eerst weer een Ajax-team in actie. Jong Ajax ging zaterdag op bezoek bij competitiegenoot Almere City FC, een oefenduel dat niet vlekkeloos verliep.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials