Jong Ajax verliest oefenwedstrijd van Tigres UANL U21

Heitinga 1420
Heitinga 1420

Jong Ajax heeft woensdag een oefenduel met Tigres UANL U21 verloren. Op sportcomplex de Toekomst ging de ploeg van John Heitinga met 0-1 onderuit tegen de Mexicanen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

De Amsterdammers begonnen goed aan de wedstrijd en waren voetballend veel beter. Het resulteerden in enkele mogelijkheden voor Ryan Babel en Giovanni. Laatstgenoemde was nog het dichtst bij een doelpunt; de inzet van de Braziliaan spatte echter uiteen op de kruising van het doel.

Ook in het tweede bedrijf was de ploeg van Heitinga veel beter. Opnieuw was Jong Ajax dicht bij een treffer; ditmaal schoot Jeppe Kjaer wel raak maar ging het doelpunt niet door vanwege buitenspel. Via één van de spaarzame mogelijkheden van de Mexicanen scoorden de gasten waardoor Jong Ajax uiteindelijk tegen de verhouding in met 0-1 onderuitging.

Jong Ajax – Tigres UANL U21 (0-0) 0-1

Jong Ajax: Roggeveen; Jermoumi, Warmerdam, Gooijer, Salah-Eddine; Brandes, Misehouy, Giovanni; Martha, Babel, Banel.
Wissels: Kjaer, Dall, Enem, Clement.

Gerelateerde artikelen

Header 880

Oude bekenden trainen mee bij Jong Ajax

Oud-Ajacieden Ryan Babel en Pelle Clement trainen vanaf maandag mee met Jong Ajax. Het tweetal zit momenteel zonder club en houdt hun conditie op peil bij de ploeg van trainer John Heitinga.

Tags

  • #Babel
  • #Clement

Socials

Giovanni 880

Jong Ajax wint oefenduel met Koninklijke HFC

Jong Ajax heeft maandagavond een oefenwedstrijd gespeeld op bezoek bij de Koninklijke HFC. Dankzij een goal van de Braziliaan Giovanni werd het duel met 0-1 gewonnen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Unuvarjuichen880

Seizoensoverzicht Jong Ajax | Gedisciplineerde beloften schitterden met vlagen

Jong Ajax begon het seizoen 2021/2022 met een nieuwe trainer voor de groep. John Heitinga nam het stokje over van Mitchell van der Gaag, die de functie van assistent-trainer ging bekleden bij het eerste elftal. De jonge Ajacieden beleefden een moeizame start, maar wisten zich vervolgens goed te herpakken. Dit resulteerde uiteindelijk in een knappe zevende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Tags

  • #Jong Ajax
  • #Seizoensoverzicht

Socials