Oude bekenden trainen mee bij Jong Ajax

Header 1420
Header 1420

Oud-Ajacieden Ryan Babel en Pelle Clement trainen vanaf maandag mee met Jong Ajax. Het tweetal zit momenteel zonder club en houdt hun conditie op peil bij de ploeg van trainer John Heitinga.

Tags

  • #Babel
  • #Clement

Socials

Babel doorliep de Ajax-jeugd en vertrok in 2007 naar het Engelse Liverpool. Vervolgens kwam de aanvaller tot tweemaal toe terug in Amsterdam. Tijdens zijn eerste terugkeer, in het seizoen 2012/2013, werd hij direct kampioen. Zijn meest recente periode in Amsterdam was in 2020, toen hij van januari tot en met juni actief was bij Ajax. De 35-jarige Babel speelde in totaal 142 officiƫle wedstrijden voor Ajax 1.

Net als Babel speelde ook Clement tijdens zijn jeugdjaren op de Toekomst. De 26-jarige verhuisde in de zomer van 2017 van Jong Ajax naar Reading. Vervolgens speelde Clement voor PEC Zwolle, de club waar hij tot en met juli 2022 onder contract stond. Clement speelde vier officiƫle duels in Ajax 1.

Gerelateerde artikelen

Ryanbabel1280

Babel over wedstrijd tegen oude club Besiktas: 'Het wordt een heksenketel'

Woensdag staat de vijfde UEFA Champions League-wedstrijd van dit seizoen op het programma. Ajax speelt uit tegen Besiktas. Iemand die de Turkse ploeg als geen ander kent, is Ryan Babel. De oud-Ajacied speelt inmiddels bij Galatasaray, maar heeft ook een verleden bij de tegenstander van woensdagavond.

Tags

  • #UCL
  • #Babel

Socials

Eiting 880

Eiting over volgende club: 'Moeilijke keuze'

Carel Eiting traint in afwachting van een nieuwe club mee met Jong Ajax, waar hij weer samenwerkt met trainer John Heitinga. De middenvelder hoopt binnenkort de knoop door te hakken over zijn volgende stap.

Tags

  • #Eiting

Socials

Blind Header 880

Liveblog Oostenrijk | Herstellen voor duel met Salzburg

Welkom in het liveblog voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Ajax-selectie bivakkeert van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli in Bramberg am Wildkogel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In het Alpenland speelt Ajax ook nog twee oefenduels. In dit liveblog houden we je de volledige week up-to-date.

Tags

  • #PreSeason
  • #Oostenrijk

Socials