Jong Ajax verspeelt voorsprong tegen Jong AZ

Hansen
Hansen

Jong Ajax speelde zaterdag onder tropische temperaturen de 3e oefenwedstrijd in 1 week. Na Almere City FC en Telstar was dit weekend Jong AZ de tegenstander. De Amsterdammers verspeelden een 2-0-voorsprong tegen de talenten uit Alkmaar. Check hier de hoogtepunten van dat duel.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Sontje

Highlights Almere City - Jong Ajax

Na bijna 5 maanden kwam er voor het eerst weer een Ajax-team in actie. Jong Ajax ging zaterdag op bezoek bij competitiegenoot Almere City FC, een oefenduel dat niet vlekkeloos verliep.

Tags

  • #JongAjax

Socials

2JR8029

Jong Ajax klopt Telstar op de Toekomst

Jong Ajax heeft zijn 1e zege van de voorbereiding te pakken. Op sportcomplex de Toekomst werd Telstar woensdagmiddag met 2-0 verslagen. Quinten Timber en Max de Waal toonden zich trefzeker voor de formatie van trainer Mitchell van der Gaag.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials