Jorge Sánchez op huurbasis naar FC Porto

Sanchez 1920
Sanchez 1920

Ajax, Jorge Sánchez en FC Porto hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de speler aan de Portugese club. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2024. In de verhuur is ook een optie tot koop opgenomen voor FC Porto. Het contract van de 25-jarige verdediger bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Sánchez

Socials

Sánchez werd op 10 december 1997 geboren in Torreón en speelt sinds de zomer van 2022 bij Ajax, toen hij overkwam van Club América. De rechtspoot maakte op 28 augustus 2022 zijn debuut voor Ajax 1 tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht: 0-2. Tot nu toe kwam de Mexicaans international 26 keer in actie voor Ajax, waarin hij drie doelpunten maakte.

Gerelateerde artikelen

Sanchezstill

Varen met Sánchez: 'Familie is de motor van mijn leven'

Samen met Jorge Sánchez stappen we in een boot en varen we over de Amsterdamse grachten. De Mexicaan is inmiddels samen met zijn gezin gewend aan zijn nieuwe omgeving in Nederland en vertelt over zijn leven als Ajacied. "Ik heb er hard voor geknokt om hier te zijn."

Tags

  • #Sánchez

Socials

Alvarezsanchez1280

Het seizoen van WK-gangers Álvarez en Sánchez in cijfers

Mexicaanse grinta in de Johan Cruijff ArenA. Daar geniet de Amsterdamse aanhang de afgelopen seizoenen van. Edson Álvarez droeg al meer dan honderd wedstrijden het heilige Ajax-tricot en zag deze zomer zijn boezemvriend Jorge Sánchez arriveren in Amsterdam. Het Ajax-duo komt met Mexico in actie tijdens het WK-voetbal in Qatar. Een mooi moment om terug te blikken op de eerste seizoenshelft van de Mexicaanse Ajacieden.

Tags

  • #Álvarez
  • #Sánchez

Socials