Jorrel Hato ontmoet minister van Justitie Hato

Shalten Hato is minister van Justitie van Curaçao. De naamgenoot van Ajacied Jorrel Hato was onlangs op sportcomplex de Toekomst voor een ontmoeting met de Ajacied. "Jorrel is een knappe jongen en hij maakt grote stappen."

Tags

  • #Hato

Socials

De minister van Curaçao is een aantal keer per jaar in Nederland voor werkbezoek. Ook dit keer was hij op zakenreis. Shalten Hato wilde graag eens kennismaken met de Ajacied en met Ajax. "Dat is de reden dat we hier zijn", zegt hij.

Familie
"Ik kreeg steeds de vraag of ik familie was van Jorrel Hato", vertelt de minister. "Ik weet dat we allebei Hato's zijn, maar ik ken niet de hele familie", zegt hij over de eventuele familiebanden. Hij vindt het erg leuk om in Amsterdam te zijn. "Ik houd van voetbal, maar kan het zelf niet. Jorrel is een knappe jongen en hij maakt grote stappen."

Nadat Shalten Hato een Ajax-shirt van Jorrel Hato ontving en de Ajacied ook een cadeau van de minister kreeg, ging het tweetal aan tafel zitten voor een nadere kennismaking. Onderwerpen als school, familie en Curaçao kwamen voorbij en er werd vooral veel gelachen.

Gerelateerde artikelen

Hato Brobbey Prijzen

Onderscheidingen voor Brobbey en Hato na laatste thuisduel

Brian Brobbey en Jorrel Hato werden na de 3-0-zege op Almere City in het zonnetje gezet. De aanvaller werd Speler van het Jaar en Hato ontving de prijs voor Talent van het Jaar. "Het was een zwaar seizoen, maar ik ben wel trots op mezelf."

Tags

  • #Brobbey
  • #Hato

Socials

Hatotalent

Hato gekozen tot Talent van het Jaar

Jorrel Hato sluit zich met zijn benoeming tot Talent van het Jaar aan bij een indrukwekkend gezelschap van voetballers die eerder deze eer ontvingen. Het is een erkenning die hem plaatst naast voorgangers zoals Kenneth Taylor, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch. Het is een mooi moment dat zijn naam verankert in de rijke geschiedenis aan veelbelovende talenten van Ajax.

Tags

  • #Hato

Socials

Hato Interview 1920

Hato: 'Bij Ajax blijven is goed voor mij'

Jorrel Hato heeft dinsdag een nieuw contract getekend bij Ajax. De verdediger is trots op zichzelf en twijfelde geen moment over een langer verblijf in Amsterdam. "Keuze om te blijven was niet moeilijk."

Tags

  • #Hato

Socials