Kaartverkoop Ajax Vrouwen - sc Heerenveen

Vrouwen1280 (1)
Vrouwen1280 (1)

De wedstrijd Ajax– sc Heerenveen wordt op zondag 2 oktober gespeeld op sportcomplex de Toekomst. De aftrap is om 12:15 uur. Voor jeugdige fans zijn er leuke sportieve activiteiten met de ABN AMRO Fungames en bij binnenkomst krijgen zij een handtekeningenkaart.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Reguliere kaarten zijn te koop in de Ajax Ticketshop voor € 7, fans onder 13 jaar betalen € 2,50.Je kunt maximaal tien kaarten per account kopen, een clubcard is niet nodig.

Grote groepen
Wil je een wedstrijd van de Ajax Vrouwen met een grote groep of voetbalteam bezoeken? Dat kan! Als je meer dan tien tickets wil bestellen dan kun je contact opnemen met Ajax Fancare.

Lees hier meer over een wedstrijdbezoek.

 

Gerelateerde artikelen

Pelova HL 1280

Highlights Arsenal - Ajax Vrouwen | Knap gelijkspel in Engeland

De Ajax Vrouwen hebben zichzelf een goede dienst bewezen tegen Arsenal. In de tweede voorronde van UEFA Women’s Champions League werd het 2-2 op Meadow Park. De returnwedstrijd van dit tweeluik is op woensdag 28 september op sportcomplex de Toekomst. De winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de vrouwenvariant van de Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Bakker1280

Bakker tevreden met resultaat: 'Konden ons meten met Arsenal'

Suzanne Bakker kijkt tevreden terug op het heenduel met Arsenal in de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League. De Ajax Vrouwen speelden met 2-2 gelijk in Londen, waardoor de Ajacieden een goede uitgangspositie hebben afgedwongen. "We kunnen met een mooi resultaat richting volgende week woensdag."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Kopstill

Ajax Vrouwen trots: 'Ik denk dat Arsenal ook een beetje overrompeld was'

De Ajax Vrouwen wisten dinsdagavond een knappe prestatie te leveren door met 2-2 gelijk te spelen op bezoek bij Arsenal. Lize Kop, Isa Kardinaal en Romée Leuchter kijken vol trots terug op het heenduel in de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League. "Dit soort wedstrijden, daar doe je het wel echt voor."

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials