Kaartverkoop Ajax Vrouwen – FC Twente

Ajaxvrouwen Bighelaar
Ajaxvrouwen Bighelaar

De Ajax Vrouwen spelen zondag om 12:15 uur hun 1e competitiewedstrijd van de nieuwe voetbaljaargang. Tegenstander op sportcomplex de Toekomst is FC Twente. Met ingang van dit seizoen (2020 -2021) vindt er bij wedstrijden van de Ajax Vrouwen kaartverkoop plaats. Wegens de Covid-19-maatregelen is er voor zondag slechts een zeer beperkt aantal tickets verkrijgbaar. De kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Kaartverkoopinformatie
De kaartverkoop start vandaag (dinsdag 1 september) om 14:00 uur via de online ticketshop. Er vindt een vrije verkoop plaats en je kunt per bestelling maximaal 2 kaarten aanschaffen. Een kaart voor een volwassene kost € 5 en voor kinderen onder 13 jaar € 1.

Alle informatie is gebaseerd op de huidige situatie en kan mogelijk veranderen bij ontwikkelingen of aanpassingen van de richtlijnen. Houd hiervoor de officiële kanalen van de Ajax Vrouwen in de gaten.

Aangenaam en veilig verblijf
Ajax stelt alles in het werk om een aangenaam en veilig verblijf op de Toekomst te faciliteren. Om dat te kunnen garanderen zijn diverse maatregelen van kracht. Omwille van de gezondheid van de supporters én om wedstrijden met publiek te mógen blijven spelen, is het van groot belang dat aanwezigen hierin ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen naleven. Alleen samen houden we wedstrijdbezoek mogelijk.

De belangrijkste maatregelen
Aanwezige fans dienen onderling een afstand te houden van 1,5 meter. Alle beschikbare stoelen hebben daarom een veilige afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar, zonder uitzonderingen, wat betekent dat er tussen 2 beschikbare stoelen 5 stoelen leeg blijven.

Daarnaast is het voor kaartkopers van belang om de Ajax-app te downloaden. Voor dit duel wordt gebruik gemaakt van mobile tickets, waarbij voorafgaand een verificatieproces plaatsvindt. Ook de vereiste gezondheidscheck wordt via de app geregeld. Om al deze stappen te doorlopen is gebruik van de app noodzakelijk.


De belangrijkste regel is uiteraard: heb je klachten, blijf thuis!

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

D504019 1

Deze speelsters versterken Ajax Vrouwen komend seizoen

Stefanie van der Gragt is aankomend seizoen weer in het shirt van de Ajax Vrouwen te bewonderen. De 27-jarige verdediger ruilt FC Barcelona in voor Ajax, waar ze in seizoen 2017-2018 al een jaar speelde. Naast Van der Gragt zijn Chasity Grant, Quinty Sabajo, Iris Stiekema en Nikita Tromp de nieuwe gezichten bij de Ajax Vrouwen. Keepster Claire Dinkla maakte afgelopen seizoen al haar debuut en maakt de definitieve overstap van het Talententeam naar de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Web Doorn Dijkstra

Dijkstra en Doorn verlengen bij de Ajax Vrouwen

Caitlin Dijkstra en Lisa Doorn blijven langer verbonden aan de Ajax Vrouwen. Dijkstra heeft haar contract met 1 seizoen verlengd. Doorn zette een handtekening onder een contract dat tot en met de zomer van 2022 loopt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl