Highlights Feyenoord – Ajax Vrouwen | Ajacieden beslissen duel al voor rust

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag op overtuigende wijze afgerekend met Feyenoord. De Amsterdammers hadden slechts één helft nodig om de Klassieker in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen naar zich toe trekken. Dankzij goals van Romée Leuchter, Nikita Tromp, Chasity Grant en Victoria Pelova stond het na ruim 35 minuten al 1-4, daar bleef het bij.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Header 880

Ajax Vrouwen boeken ruime zege op Feyenoord

De Ajax Vrouwen hebben de Klassieker in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen overtuigend gewonnen. In de Kuip waren de Amsterdammers dankzij goals van Romée Leuchter, Nikita Tromp, Chasity Grant en Victoria Pelova met 1-4 te sterk voor Feyenoord.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Trompstill1280

Zo beleven de Ajax Vrouwen de titelontknoping: 'We zitten FC Twente op de hielen'

De Ajax Vrouwen zijn in een spannende titelrace verwikkeld met FC Twente. De achterstand op de koploper bedraagt drie punten met nog twee wedstrijden te gaan, alleen het doelsaldo van de Twentenaren is veel beter. Eerst neemt de ploeg van Danny Schenkel het zaterdag op tegen Feyenoord. Vrijdag 20 mei staat er een onderlinge confrontatie met de Enschedeërs op het programma. We blikken vooruit met Schenkel en Nikita Tromp.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials