Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Kudus1
Kudus1

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gaat dit jaar tussen Ajax en PSV. Het duel wordt op zaterdag 7 augustus in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. De aftrap is om 20:00 uur. De kaarten om de Johan Cruijff Schaal zijn te bestellen vanaf € 15 en jij kunt erbij zijn. We mogen bij dit duel zowel Ajacieden als PSV-fans (in het bezoekersvak) verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Vanaf donderdag 29 juli om 10:00 uur start de kaartverkoop via onze Ticketshop. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15 en de verkoop loopt via onderstaand schema.

Wedstrijdbezoek
Voor het bezoeken van dit duel volgen we de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en daarom heb je naast een wedstrijdkaart (met vaste plek) ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Voor een negatieve testuitslag dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige test te doen via testenvoortoegang.org

Mochten de richtlijnen in aanloop naar dit duel veranderen, dan houden we jullie daarvan via de officiële kanalen op de hoogte.

Meer informatie over kaartverkoop en het wedstrijdbezoek vind je hier.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassengoal1 (1)

Oefenduel Ajax – Leeds met beperkt publiek

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Zo treffen we op woensdag 4 augustus om 20:15 uur Leeds voor een vriendschappelijk duel in de Johan Cruijff ArenA. Er worden 25.000 kaarten in de verkoop gebracht.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Renschgravenberch

Training Day | Van koelbloedig voor de goal tot afkoelen in een beekje

Dag drie van de trainingsweek in Bramberg am Wildkogel leverde weer uiteenlopende beelden op. De selectie trainde dinsdagochtend in de volle zomerzon. Daarin toonden verschillende spelers zich scherp voor de goal tijdens een sessie van elf tegen elf. In de middag hingen de Ajacieden in de gewichten om tot slot af te koelen in een naastgelegen beekje.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl