Oefenduel Ajax – Leeds met beperkt publiek

Klaassengoal1 (1)
Klaassengoal1 (1)

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Zo treffen we op woensdag 4 augustus om 20:15 uur Leeds voor een vriendschappelijk duel in de Johan Cruijff ArenA. Er worden 25.000 kaarten in de verkoop gebracht.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Voor het bezoeken van deze wedstrijd volgen we de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en daarom heb je naast een wedstrijdkaart (met vaste plek) ook een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs nodig. Voor een negatieve testuitslag kun je dinsdag 3 of woensdag 4 augustus een eenmalige sneltest doen via testenvoortoegang.nl.

Mochten de richtlijnen in aanloop naar dit duel veranderen, dan houden we jullie daarvan via de officiële kanalen op de hoogte.

Kaartverkoop
De 25.000 beschikbare kaarten zijn vanaf vrijdag 23 juli om 10 uur te bestellen via onze nieuwe Ticketshop. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €10 en de verkoop voltrekt zich via onderstaand schema.

Meer informatie over kaartverkoop en wedstrijdbezoek vind je hier. Seizoenkaarthouders ontvangen donderdag 22 juli bericht over de kaartverkoop.

Kaarten worden alleen aan Ajax-supporters verstrekt en niet aan die van Leeds.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Timber1280

RB Leipzig - Ajax zaterdag te zien bij Ziggo

Ajax speelt vandaag een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Het duel is te zien op Ziggo kanaal 13 en Ziggo Voetbal. Na afloop van de Formule 1 is de wedstrijd ook te volgen via Ziggo Sport kanaal 14/Select. De aftrap is om 16:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Tadichallerpaderborm

Verslag | Ajax dankzij mooie treffers langs Paderborn

Ajax heeft met 4-1 gewonnen van het Duitse Paderborn. Na het matige optreden tegen Quick'20, namen de Amsterdammers revanche op zichzelf. De goals kwamen van de voet van Sébastien Haller, Collins (e.d.), Danilo en Zakaria Labyad.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Tadic1280

Ajax verlengt contract van Dusan Tadic

Ajax en Dusan Tadic hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de Serviër is met één jaar verlengd, tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Tadic2024

Socials