Kardinaal tekent eerste contract bij Ajax Vrouwen

Kardinaal Header 1420
Kardinaal Header 1420

Isa Kardinaal heeft maandag haar handtekening gezet onder haar eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst loopt van 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2025. Kardinaal zal vanaf de zomer toetreden tot de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Kardinaal

Socials

De 17-jarige Kardinaal werd op 31 maart 2005 in Amsterdam geboren en speelt sinds het seizoen 2020/2021 in het Ajax Vrouwen Talententeam. Datzelfde seizoen kwam Kardinaal ook uit voor een jongensteam van sc Buitenveldert. Vanaf de zomer van 2021 speelt Kardinaal volledig in het Talententeam.

Op 21 november 2021 maakte de verdediger haar debuut in de thuiswedstrijd tegen Excelsior Barendrecht (2-0). Kardinaal, die ook jeugdinternationaal is, speelde tot dusver drie wedstrijden voor de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Kardinaal

Socials

Gerelateerde artikelen

Tokaay1280

Op Curaçao voetballende Tokaay: 'Mijn droom is om profvoetballer te worden'

We gaan naar de andere kant van de wereld, naar Curaçao. Ook daar is genoeg voetbaltalent te vinden. Één van die grote talenten is Riesmarly Tokaay. Zij kwam in contact met Ajax en mocht afgelopen maand trainen in Amsterdam. We maakten een portret van de 19-jarige Tokaay, onder de strakblauwe lucht op Curaçao.

Tags

  • #Curaçao

Socials

Fey Ajax 880

Feyenoord – Ajax Vrouwen verplaatst

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax Vrouwen in speelronde 26 van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is verplaatst van vrijdag 13 mei naar zaterdag 14 mei. Het duel in Rotterdam begint om 14:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax PSV I 880

Kaartverkoop bekerfinale Ajax Vrouwen

In het paasweekend speelt Ajax twee bekerfinales. De KNVB Beker-finale tussen Ajax Vrouwen en PSV wordt op maandag 18 april gespeeld, één dag na de finale van de mannen. De aftrap van het duel op tweede paasdag is om 14:30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen. Lees hier hoe je daarbij kunt zijn.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials