Kian Fitz-Jim verlengt contract

Fitzjim1280
Fitzjim1280

Ajax en Kian Fitz-Jim hebben overeenstemming bereikt over een nieuw driejarig contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige middenvelder gaat per direct in en loopt tot en met 30 juni 2024. Het oude contract van Fitz-Jim liep tot medio 2022.

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

Fitz-Jim (Amsterdam, 5 juli 2003) kwam in de zomer van 2019 over van AZ, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Op 21 december 2020 debuteerde hij in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar – Jong Ajax (2-1). Sindsdien speelde de rechtspoot 23 wedstrijden voor de beloften en scoorde hij één keer.

De jonge middenvelder werd deze zomer door trainer Erik ten Hag meegenomen naar de trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk. "Ik hoop gewoon dat ik zoveel mogelijk met Ajax 1 mag spelen en trainen, net als tijdens het einde van vorig seizoen. De concurrentie is groot, maar goede spelers maken je alleen maar beter", zei hij daarover

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

Gerelateerde artikelen

Kian Fitzjim Interview

Fitz-Jim: 'Ik kijk erg graag naar Pedri'

Voor Kian Fitz-Jim is het seizoen goed begonnen. De achttienjarige middenvelder liet zich in positieve zin zien in het eerste oefenduel met Koninklijke HFC en is met Ajax 1 mee op trainingskamp naar De Lutte. Een gesprek met de tiener die via AFC en AZ bij Ajax belandde en nu op de deur klopt van het eerste elftal.

Tags

  • #PreSeason
  • #Fitz-Jim

Socials

Hillenfitzjim

Fitz-Jim en Hillen: teamgenoten voor het leven

Kian Fitz-Jim en Rio Hillen groeiden allebei op bij AFC in Amsterdam, speelden jarenlang samen bij AZ in Alkmaar en kwamen in de zomer van 2019 gezamenlijk naar Ajax. Dit seizoen maakten de zeventienjarige talenten inmiddels al flink wat minuten bij Jong Ajax.

Tags

  • #Fitz-Jim
  • #Hillen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl