LIVE | Topper tussen Ajax O17 - AZ O17

De topper tussen Ajax O17 en AZ O17 is zaterdagmiddag om 12:30 uur begonnen. De tussenstand op sportcomplex de Toekomst is 2-3. De bezoekers uit Alkmaar zijn de koploper in de competitie, Ajax O17 staat tweede.

Tags

  • #AjaxO17

Socials

De twee ploegen stonden eerder dit seizoen ook al tegenover elkaar op het trainingscomplex van AZ in Wormerveer. Toen werd het 1-1. Dat gelijkspel betekende tot nu toe het enige puntenverlies voor de koploper van de competitie.

Tags

  • #AjaxO17

Socials

Gerelateerde artikelen

Stadion 1420

Losse kaartverkoop tweede seizoenshelft

Na het WK wordt de Eredivisie in januari hervat. In de tweede seizoenshelft speelt Ajax thuis tegen onder andere FC Twente, Sparta, RKC en Feyenoord. Op maandag 21 november start de losse kaartverkoop voor de aankomende zeven thuisduels in de Eredivisie.

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Van Der Sar Talentontwikkeling 1280

Ajax deelt kennis over talentontwikkeling met Europese clubs: 'Maar niet de Coca Cola-formule verklapt'

Clubbestuurders vanuit heel Europa kwamen afgelopen week naar Amsterdam. Ajax 'hostte' een conferentie voor clubs die willen kijken hoe Ajax traint, coacht en talent tot wasdom laat komen. Maar liefst 32 clubs uit de European Club Association (ECA) die geïnteresseerd waren in talentontwikkeling kwamen naar de Toekomst. "We hebben een mooi inkijkje gegeven, maar niet de Coca Cola-formule verklapt."

Tags

  • #ECA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl