Kijkje achter de schermen bij release thuistenue

Ajax heeft vrijdagochtend het nieuwe thuisshirt gelanceerd. Het tenue, dat een klassiek karakter heeft, was vanaf 10:00 uur verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshops. Wij kregen een exclusief kijkje achter de schermen bij de ArenA Fanshop.

Tags

  • #adidas

Socials

Fanatieke Ajax-supporters gingen in de ochtend op pad om hun exemplaar te bemachtigen. Dit leverde een aantal prachtige beelden op in de binnenstad en in de Fanshop aan de Kalverstraat.

Gerelateerde artikelen

Thuisshirt Header

Ajax en adidas introduceren thuistenue en pre-match shirt

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe thuistenue en het pre-match shirt voor het seizoen 2024/2025. Het tenue, het 25e thuistenue wat adidas en Ajax samen introduceren, heeft een klassiek karakter. Dit wordt benadrukt door onder andere de kraag met knoopje en de adidas-strepen die ton-sur-ton verwerkt zijn op het shirt.

Tags

  • #adidas

Socials

Taylorheader

Ajacieden dragen nieuwe shirts in eerste oefenduel

Ajax speelde vrijdag het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen tegen PEC Zwolle. De Ajacieden droegen op sportcomplex de Toekomst het nieuwe thuistenue dat vrijdagochtend werd gelanceerd. Bekijk hier de mooiste beelden van het duel dat met 0-1 verloren ging.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAPEC

Socials