Home is here | Details en behind the scenes van Ajax-shirt

Het nieuwe thuisshirt is gelanceerd. Ajax en adidas introduceren een tenue met een klassiek karakter. Bekijk hier alle verfijnde details, reacties van de Ajacieden en exclusieve behind the scenes-beelden.

Tags

  • #adidas

Socials

"Een beetje zoals vroeger, heel mooi", zegt Mika Godts over het nieuwe shirt. Ook Jordan Henderson, Kristian Hlynsson en Jorrel Hato zijn tevreden. "Klassiek", zegt de verdediger.

Het shirt van de Ajax Vrouwen valt in de smaak bij Nadine Noordam. De middenvelder van de Amsterdammers vindt het net als Hato een klassiek shirt. "Dat vind ik mooi. Hier gaan we veel wedstrijden mee winnen hoor", lacht Noordam. 

Het klassieke karakter wordt benadrukt door een kraag met een knoopje en adidas-strepen die ton-sur-ton zijn verwerkt. Op de achterkant zijn de Amsterdamse Andreaskruisen als nekdetail zichtbaar.

Check hieronder de details van het nieuwe thuistenue van Ajax. Het wit-rood-witte tricot en het pre-match shirt zijn per direct te bestellen in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad, adidas.nl en in de adidas Store in de Kalverstraat.

Gerelateerde artikelen

Thuisshirt Header

Ajax en adidas introduceren thuistenue en pre-match shirt

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe thuistenue en het pre-match shirt voor het seizoen 2024/2025. Het tenue, het 25e thuistenue wat adidas en Ajax samen introduceren, heeft een klassiek karakter. Dit wordt benadrukt door onder andere de kraag met knoopje en de adidas-strepen die ton-sur-ton verwerkt zijn op het shirt.

Tags

  • #adidas

Socials

Shirt Verhaal 3 1920

De historie van het Ajax-shirt: wereldberoemd rood en wit

Achter het Ajax-thuisshirt schuilt een lange en boeiende historie. In welk seizoen hulden de (oer-)Ajacieden zich eigenlijk voor het eerst in het witte shirt met de rode baan? En welke veranderingen onderging het thuisshirt in de achterliggende seizoenen? Een korte geschiedenis van het wereldberoemde thuisshirt van Ajax.

Tags

  • #2024/2025

Socials

Hlynssonheader

Ajax onderuit in eerste oefenwedstrijd

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen niet kunnen omzetten in een overwinning. Op sportcomplex de Toekomst verloren de Ajacieden van Francesco Farioli met 0-1 van PEC Zwolle.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAPEC

Socials