Ajax en adidas introduceren thuistenue en pre-match shirt

Thuisshirt Header
Thuisshirt Header

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe thuistenue en het pre-match shirt voor het seizoen 2024/2025. Het tenue, het 25e thuistenue wat adidas en Ajax samen introduceren, heeft een klassiek karakter. Dit wordt benadrukt door onder andere de kraag met knoopje en de adidas-strepen die ton-sur-ton verwerkt zijn op het shirt.

Tags

  • #adidas

Socials

Het Ajax-logo met drie gouden sterren staat op de linkerborst, adidas op de rechterborst. Net als bij het reeds geïntroduceerde uitshirt, zijn de Amsterdamse Andreaskruisen als nekdetail zichtbaar op het shirt.

Bestel hier je shirt

Pre-match shirt
Ook de pre-match kleding voor het seizoen 2024/2025 is geïntroduceerd, de kleding die de spelers en speelsters dragen tijdens de warming-up van wedstrijden. Het gaat om een top en shirt in het zwart, rood en wit van de Amsterdamse vlag, met een grafische print die ontstaat door herhaaldelijke plaatsing van een vaandel met de Amsterdamse Andreaskruisen.

Direct verkrijgbaar
Het thuistenue en het pre-match shirt zijn per direct te bestellen in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad, adidas.nl en in de adidas Store in de Kalverstraat. Het thuistenue zal vanaf volgende week ook beschikbaar zijn voor aankoop in de Roblox marktplaats.

Pre-match shirt
Pre Match Shirt

Gerelateerde artikelen

Header Persbericht Uitshirt 2425

Nieuw Ajax uittenue voor seizoen 2024/2025

Ajax en adidas presenteren vrijdag het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024/2025. De creatieve aard van Amsterdam vormt de inspiratie voor het nieuwe tenue.

Tags

  • #adidas

Socials

Hlynssonheader

Ajax onderuit in eerste oefenwedstrijd

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen niet kunnen omzetten in een overwinning. Op sportcomplex de Toekomst verloren de Ajacieden van Francesco Farioli met 0-1 van PEC Zwolle.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAPEC

Socials

Trainingsdag Onder Farioli

Training richting eerste oefenduel in voorbereiding

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang. Dinsdagochtend stonden de Ajacieden weer op het trainingsveld om zich voor te bereiden op de eerste oefenwedstrijd: vrijdag tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #PreSeason

Socials