Kooij fluit bekerduel met Barendrecht

Kooij 880 Copyright Proshots 14235131
Kooij 880 Copyright Proshots 14235131

De KNVB heeft Joey Kooij aangesteld als scheidsrechter voor het bekerduel met Barendrecht. Het treffen in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker wordt woensdag vanaf 21:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #KNVBBEKER

Socials

Kooij floot in het seizoen 2019/2020 zijn eerste en tot nu toe ook laatste officiële duel van Ajax. Het betrof toen Ajax’ uitwedstrijd in het bekertoernooi tegen Telstar. De Amsterdammers wonnen het duel in het Rabobank IJmond Stadion met 3-4.

Kooij wordt in de ArenA terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters Freek Vandeursen en Thomas Krijt. De vierde official is Martin Pérez.

Bekerduel live op ESPN
De bekerwedstrijd tussen Ajax en de amateurs van Barendrecht is woensdag live te volgen op ESPN. Omdat er als gevolg van de huidige coronamaatregelen helaas geen supporters in het stadion aanwezig mogen zijn, kunnen Ajax-fans op deze manier de wedstrijd toch volgen. Om de live-uitzending mogelijk te maken werd het oorspronkelijke aanvangstijdstip van 20:15 uur aangepast naar 21:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Tadicbaalt

Samenvatting Ajax - AZ

Ajax beleefde een uiterst moeizame avond tegen AZ. Na een goal van Sébastien Haller leek er minimaal een punt in te zitten, maar AZ trok toch aan het langste eind: 1-2.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Knvbbeker1280

Bekerduel Ajax - Barendrecht live op ESPN

De bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht komt alsnog live op televisie. ESPN maakte bekend de wedstrijd op woensdag 15 december rechtstreeks uit te zenden.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials