Kooij leidsman bij Ajax - SC Cambuur

Joey Kooij Scheidsrechter 1280
Joey Kooij Scheidsrechter 1280

Joey Kooij is de arbiter bij de Eredivisie-wedstrijd Ajax - SC Cambuur van zaterdag 3 september. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Bas van Dongen en Frans Ozinga. Pol van Boekel is de VAR vanuit Zeist. Het duel in Amsterdam begint om 16:30 uur.

Tags

  • #AJACAM

Socials

Voor Kooij is het zijn derde wedstrijd van het seizoen. Eerder gaf hij leiding aan FC Groningen - FC Volendam en Vitesse - sc Heerenveen. Over die twee wedstrijden verspreid gaf hij zes gele kaarten.

Kooij floot eerder de KNVB Beker-wedstrijd Ajax - BVV Barendrecht in de Johan Cruijff ArenA. Ajax is na vier speelrondes in de Eredivisie nog foutloos en daarmee koploper. De tegenstander uit Leeuwarden staat elfde met vier punten uit vier wedstrijden.

Gerelateerde artikelen

Berghuis Lachen Na Goal 900

Highlights FC Utrecht– Ajax | Degelijke overwinning op FC Utrecht

Waar Ajax in het verleden nogal eens een lastige dag beleefde in Utrecht, werd in de vierde speelronde vrij eenvoudig gewonnen van de Domstedelingen. Steven Berghuis was met een goal en een assist extra belangrijk voor de ploeg van trainer Alfred Schreuder.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Steward 1280

Dit is hoe een werkdag van een Ajax-steward eruit ziet

Stewards bij Ajax zorgen ervoor dat alles tijdens een wedstrijd van Ajax 1 in goede banen wordt geleid. Ajax-host Aviv liep onlangs een dagje mee en ervaarde hoe een wedstrijddag van een steward er bij Ajax uitziet.

Tags

  • #Steward

Socials

Bergwijn1280

Highlights Sparta – Ajax | Bergwijn opnieuw beslissend

Ajax heeft zondagmiddag de derde speelronde in de Eredivisie winnend afgesloten. Op bezoek bij Sparta Rotterdam zegevierden de Ajacieden met 0-1. Steven Bergwijn tekende met een droge knal voor de enige treffer van de wedstrijd en werd zodoende matchwinner.

Tags

  • #SPAAJA

Socials