Legends van Liverpool en Ajax spelen in maart charity match op Anfield

Anfield1920
Anfield1920

Ajax is uitgenodigd om op zaterdag 23 maart met een legends team een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen het legends team van Liverpool FC.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

De wedstrijd wordt gespeeld op Anfield: het betreft een charity match waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Liverpool Foundation.

Het is niet de eerste charity match van de legends van Liverpool. Vorig jaar speelden zij op een uitverkocht Anfield tegen Celtic en een jaar eerder waren de legends van FC Barcelona te gast.

Welke legends namens Liverpool en Ajax zullen deelnemen aan de wedstrijd wordt op een later moment bekendgemaakt. Datzelfde geldt voor informatie over de kaartverkoop.

Gerelateerde artikelen

1966 1280

Highlights Ajax - Liverpool 1966 | Ruime zege in de mist

In aanloop naar het UEFA Champions League-duel met Liverpool kijken we terug naar een eerdere editie in Amsterdam tussen beide teams. In 1966 won Ajax 'de mistwedstrijd' in de toenmalige Europacup 1 met 5-1 van de Engelsen dankzij goals van Klaas Nuninga (2), Cees de Wolf, Johan Cruijff en Henk Groot.

Tags

  • #UCL
  • #AJALIV

Socials

Muurschildering1920 2

Muurschildering Ajax-legends in Johan Cruijff ArenA onthuld

Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt pronken sinds kort in de Johan Cruijff ArenA op een muurschildering gemaakt door kunstenaar en street artist George Adegite. In een item van Inside Ajax nam Aviv Levy een kijkje bij de onthulling.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

Fabian Sporkslede 11

Sporkslede over Liverpool, tijgerbalsem in je onderbroek en de magie van de A1 in 2012

Over de trainingsvelden van Ajax klinkt een schaterlach; het is onmiskenbaar die van Fabian Sporkslede (27). In de zomer van 2020 is de verdediger – in afwachting van een contract bij een nieuwe club – regelmatig te vinden op de Toekomst, waar hij traint om fit te blijven. Zijn carrière bracht hem tot nu toe naar Tilburg, Verona, Rome, Breda en Waalwijk, maar Ajax blijft zijn thuis. We blikken met Fabian terug op seizoen 2011-2012, waarin hij met de A1 doordrong tot de finale van de Next Gen Series.

Tags

  • #TeamvanToen

Socials