Muurschildering Ajax-legends in Johan Cruijff ArenA onthuld

Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt pronken sinds kort in de Johan Cruijff ArenA op een muurschildering gemaakt door kunstenaar en street artist George Adegite. In een item van Inside Ajax nam Aviv Levy een kijkje bij de onthulling.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

Gerelateerde artikelen

Mural Header 1920

Legends Wall in Johan Cruijff ArenA onthuld

De Johan Cruijff ArenA is sinds woensdag een heuse Ajax-eyecatcher rijker. Aan de oostkant van de tweede ring, nabij vak 419, werd de Legends Wall officieel onthuld. Op de metershoge muurschildering - ook wel mural genoemd - vereeuwigde kunstenaar en street artist George Adegite de clubiconen Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt.

Tags

  • #Historie

Socials

Interviewgeelen1920

Ajax start opleidingstraject voor oud-spelers

De contouren van het idee gingen al een tijd rond in het hoofd van Menno Geelen. In de afgelopen jaren sprak de commercieel directeur van Ajax regelmatig met oud-Ajacied Siem de Jong, mede daardoor werd zijn visie werkelijkheid. Ajax gaat meer oud-spelers en oud-speelsters aan de club binden en start een talentenprogramma voor spelers die gestopt zijn en aan een tweede carrière willen beginnen in het voetbal, buiten het veld.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

HATO STILL GOED

Rugnummer quiz | Hato: 'Past bij centrale verdediger'

Rugnummer vier prijkt dit seizoen op de rug van Jorrel Hato. In een item van Inside Ajax testen we de kennis van de Ajacied over het rugnummer, praten over zijn voorgangers en bespreken we zijn favoriete tegenstanders en doelen voor komend seizoen.

Tags

  • #Hato

Socials