Leuchter: 'Heel dankbaar dat ik voor deze club heb mogen spelen'

De all-time topscorer van de Ajax Vrouwen gaat de club verlaten. Romée Leuchter verruilt Amsterdam voor Parijs om te gaan spelen voor Paris Saint-Germain Féminines. Het voelt raar voor de spits om na te denken over haar vertrek. "Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn periode bij Ajax."

Tags

  • #Leuchter

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchter Header Video 3

Leuchter | All-time topscorer van Ajax Vrouwen

Met de overstap naar Frankrijk vertrekken er een heleboel doelpunten uit Amsterdam. Romée Leuchter liep tijdens de drie seizoenen in het wit-rood-wit bijna een-op-een. De teller stopt bij 86 doelpunten in 89 wedstrijden voor Ajax. Bedankt, topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Leuchter

Socials

Vertrek Leuchter

Romée Leuchter vertrekt bij Ajax Vrouwen

Romée Leuchter vertrekt deze zomer uit Amsterdam. De 23-jarige spits heeft een overeenkomst getekend bij het Paris Saint-Germain Féminines. Het contract van de topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen was deze zomer afgelopen, waardoor zij transfervrij naar de Franse club vertrekt.

Tags

  • #Leuchter

Socials

240409 Kellys Angels Romee Site YT

Kelly's Angels | Fotoshoot met Romée Leuchter

In de achtste aflevering van Kelly's Angels gaat oud-speler Kelly Zeeman op pad met spits Romée Leuchter. Op sportcomplex de Toekomst staat er een uitgebreide fotoshoot op het programma voor de topscorer aller tijden van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials