Romée Leuchter debuteert bij Oranje Vrouwen

Leuchter 1420
Leuchter 1420

Tijdens het eerste duel op het Tournoi de France heeft Romée Leuchter haar debuut gemaakt voor het Nederlands vrouwenelftal. Tegen Brazilië maakte de topscorer van de Ajax Vrouwen in de 84e minuut voor het eerst haar opwachting. Het duel eindigde in 1-1.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Naast Leuchter kwamen er nog drie Ajacieden in actie. Zo verschenen Stefanie van der Gragt, Victoria Pelova en Sherida Spitse aan de aftrap. Laatstgenoemde was na een uur verantwoordelijk voor de assist bij de prachtige 0-1 van Lineth Beerensteyn. Uiteindelijk maakte de Braziliaanse Marta drie minuten voor tijd de gelijkmaker vanaf de penaltystip. Lisa Doorn en Chasity Grant kwamen woensdagavond niet in actie.

Zaterdag vervolgen de Oranje Leeuwinnen het vriendschappelijke toernooi om 18:00 uur met een wedstrijd tegen Finland. Het Tournoi de France wordt dinsdag 22 februari afgesloten tegen gastland Frankrijk.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vrouwen Programma 880

Resterend competitieprogramma Ajax Vrouwen

Begin maart wordt het resterende programma van de derde helft van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen bekendgemaakt. Het speelschema kan worden opgesteld na het inhaalduel PSV – Ajax Vrouwen op 28 februari.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Doorn Grant 1280

Doorn en Grant toegevoegd aan selectie Oranje Leeuwinnen

Lisa Doorn en Chasity Grant zijn door bondscoach Mark Parsons toegevoegd aan de selectie van het Nederlands vrouwenelftal dat komende week deelneemt aan het Tournoi de France. Voor Grant is het de eerste keer dat ze wordt opgeroepen voor de Oranje Leeuwinnen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchteroranje1280

Viertal Ajacieden opgeroepen voor Tournoi de France

Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse, Romeé Leuchter en Victoria Pelova zijn door bondscoach Mark Parsons opgeroepen voor de OranjeLeeuwinnen. Het Nederlands vrouwenelftal speelt in februari drie wedstrijden op het Tournoi de France, een vriendschappelijke competitie voor landenteams.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials