Lisa Doorn debuteert voor Oranje Leeuwinnen

Doornoranje
Doornoranje

Lisa Doorn heeft maandagavond haar debuut gemaakt voor de Oranje Leeuwinnen. De verdediger viel in de tweede helft van de vriendschappelijke wedstrijd in.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het duel met Japan verliep niet al te soepel en eindigde zoals het begon: 0-0. Er begonnen geen Ajacieden in de basis bij Oranje, dat afgelopen zaterdag met 2-2 gelijkspeelde tegen Tsjechiƫ. In dat WK-kwalificatieduel was Stefanie van der Gragt trefzeker.

Doorn speelt vanaf 2018 bij de Ajax Vrouwen. Daarvoor was ze actief voor CTO Amsterdam. De Oranje Leeuwinnen zetten de campagne voor WK-kwalificatie in april weer voort. Tegenstanders zijn dan Cyprus en Belarus.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Lisa Doorn

Dedicated | Lisa Doorn: van Alkmaar tot Amsterdam

Als kleine Lisa had Ajax Vrouwen-speelster Lisa Doorn eigenlijk één droom: bij de politie. Totdat ze het Nederlands vrouwenelftal zag voetballen. Het idee om bij de politie te gaan schoof ze opzij voor een carrière met de bal. En dat is gelukt. Sinds 2018 is ze Ajacied.

Tags

  • #Dedicated

Socials

Kruize1280

Ajax Vrouwen in oefenduel te sterk voor PEC Zwolle

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd met 1-0 gewonnen van PEC Zwolle. Elisha Kruize, die voor het Ajax Talententeam speelt, maakte na iets meer dan tien minuten spelen de enige treffer van de middag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gragt

Van der Gragt redt punt voor Oranje Leeuwinnen

Stefanie van der Gragt heeft met een late treffer tegen Tsjechië een punt gered voor de Oranje Leeuwinnen. Daarmee voorkwam ze dat Nederland grote schade opliep in de WK-kwalificatie.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl