Liveblog

Aan het verbinden . . .

Lees alles terug over het thuisduel met FC Volendam

  • Ajax - FC Volendam is donderdag geëindigd in 1-1
  • Mohammed Kudus scoorde voor de Amsterdammers
  • Ajax speelde voor de eerste keer in de clubhistorie zes opeenvolgende Eredivisie-duels gelijk

Liveblog

23:59

Zondag: Excelsior - Ajax

We sluiten het liveblog van Ajax - FC Volendam af. Ajax gaat zich prepareren voor de volgende wedstrijd in de Eredivisie. In Rotterdam is zondag Excelsior de tegenstander. Tot dan.


23:55

Reactie Van der Sar op non-actief stellen Schreuder

Edwin van der Sar: "Het is een pijnlijke beslissing, maar ook een noodzakelijke. Na een goede start van het seizoen verloren wij vervolgens onnodig veel punten. Ook het spel was wisselvallig. Door het WK was er een vroege en lange winterstop."

"Alfred kreeg de tijd en hield ons vertrouwen om zaken te veranderen en te verbeteren. De afgelopen weken werd steeds duidelijker dat hij het tij niet kon keren, terwijl wij van mening zijn dat hij ondanks de vele transfers een sterke en kampioenswaardige selectie tot zijn beschikking had. We hebben ook de laatste weken weer veel punten verloren en we zagen helaas geen vooruitgang."


23:45

Schreuder op non-actief

Schreuder Non Actief 900 ??

Ajax heeft Alfred Schreuder per direct op non-actief gesteld. Het contract van de trainer had een looptijd tot en met 30 juni 2024, maar wordt nu per direct ontbonden. Het vele puntverlies en het gebrek aan ontwikkeling van het team zijn de hoofdoorzaken van dit besluit. De clubleiding heeft geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking. Ook de samenwerking met assistent-trainer Matthias Kaltenbach wordt beëindigd.


23:16

Pff 😔


23:00

FT // 1-1

Ajax verspeelt opnieuw punten, het wordt 1-1 tegen FC Volendam


22:54

6 minuten blessuretijd

Ajax heeft nog zes minuten. Dat is namelijk de extra tijd die wordt bijgetrokken.


22:52

Nog een paar minuten

Francisco Conceicao 900

De tijd tikt weg in het nadeel van Ajax. Er zijn nog twee minuten aan officiële speeltijd, waarna nog de toegevoegde resteert. Gaat het Ajax nog lukken?


22:48

En nu door!

Kudus Goal 900

22:42

Brobbey kopt ruim over

Een kopkansje voor Brian Brobbey, na een voorzet van Dusan Tadic. De inzet met het hoofd gaat echter ruim over.

Zodoende nog altijd de achterstand voor Ajax


22:42

Kudus met de 1-1 ⚽️

Goal Gif Kudus Thuis

Invaller Lorenzo Lucca doet waarvoor hij in het veld is gebracht: hij kopt een diepe bal uitstekend door op Mohammed Kudus. De Ghanees sprint naar de bal en haalt diagonaal uit. Hij knalt de 1-1 binnen.


22:39


22:38

Nog een kwartier voor Ajax

Kudus In Duel Ajavol 900

Er resteert nog een kwartier aan officiële speeltijd in de Johan Cruijff ArenA. Kan Ajax de achterstand nog gaan ombuigen?


22:28

Ajax gevaarlijk, Brobbey net niet

En weer niet voor Ajax. Een indraaiende vrije trap van Dusan Tadic wordt verlengd door Jurriën Timber, maar bij de tweede paal krijgt Brian Brobbey ‘m uit een moeilijke hoek niet binnen. De bal caramboleert zo in de handen van doelman Stankovic.


22:22


22:22


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Highlights Ajavol 880

Samenvatting Ajax – FC Volendam

Ook de tweede thuiswedstrijd van Ajax in het nieuwe kalenderjaar heeft geen overwinning opgeleverd. Na het gelijkspel tegen FC Twente (0-0) kwam een remise ook op het scorebord tegen FC Volendam: 1-1. De Ajacieden kwamen in de tweede helft op achterstand, maar tien minuten voor tijd maakte Mohammed Kudus gelijk.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Klaassen Frustratie 1280

In beeld | Ajax - FC Volendam

Ajax speelde vanavond in de Johan Cruijff ArenA tegen FC Volendam. Het is 1-1 gebleven. Voor Ajax scoorde Mohammed Kudus. In dit artikel zie je de wedstrijdfoto's terug.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Concei 1280

Verslag | Ajax in eigen huis niet langs FC Volendam

Net als zondag tegen Feyenoord, eindigde donderdagavond ook het duel in de eigen Johan Cruijff ArenA met FC Volendam in 1-1. Na een stortvloed aan Ajax-aanvallen opende Volendam na een klein uur de score. Invaller Mohammed Kudus maakte in de 80ste minuut gelijk. Zo bleef Ajax voor de zevende keer op rij zonder overwinning.

Tags

  • #AJAVOL

Socials